Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prosze POMOCY!  (Przeczytany 964 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sirkeano

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Prosze POMOCY!
    « dnia: Grudnia 20, 2010, 19:59:21 »
    Witam, mam arcy słaby komputer a ta gra to geniusz mam na komputerze teraz zainstalowane Warband i mam pytanie moi drodzy użytkownicy (wybaczcie niefrasobliwość tego posta to przez podniecenie tą wspaniałą produkcją) czy da rade na moim kompie w to normalnie pograć ?

Mój komputer : Pentium IV 2.4 (1,8) ram 768 sdr, Radeon 9600 128mb,

Aktualnie może lepiej jak bym zakupił Mount&Blade zwykłe ? zamiast Warband może ma niższe wymagania nie mogłem precyzyjnych danych znaleźć a z wymagań na wortalach internetowych to powinien ten Warband całkiem nieźle hulać tymczasem bardzo długo się wczytuje przy byle jakiej rozmowie z byle kim. Podczas walki to praktycznie zawsze przycina na około sekundę co uniemożliwia wręcz grę.

Proszę dopomóżcie młodemu siepaczowi.

Pozdrawiam.

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Prosze POMOCY!
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 20, 2010, 21:00:40 »
    Miałem dawniej podobny sprzęt do twojego z tym że miałem 1,5 gb ddr ram  procesor sempron 1,7 ghz a kartę geforce fx 5200 128 mb. Grałem na na niskich teksturach i ogólnie miałem praktycznie wszystko wyłączone. Gra chodziła płynnie, więc uważam że warband powinien chodzić jeszcze lepiej, tym bardziej iż pisało gdzieś że warband chodzi płynniej od podstawki.

Offline sirkeano

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 20, 2010, 21:59:02 »
    A gdy zagadywał ktoś do ciebie to odrazu przechodziło do ekranu pogawędki ? U mnie to jest haniebnie irytujące około 30 sekund potrafi się instalować te okienko rozmowy jak mnie napadają albo jak właśnie zagajam typa :( smutne.

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 21, 2010, 16:14:44 »
    U mnie okno rozmowy wyświetla się od razu, nie zauważyłem jakiegokolwiek błędu ani zacinania się.