Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ChHu] Chorągiew Husarska  (Przeczytany 2236 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ChHu_Jarema

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jarema idzie!!
    [Native][ChHu] Chorągiew Husarska
    « dnia: Grudnia 17, 2010, 15:41:24 »
    Uwaga!!Uwaga!!
    Ja, z woli bożej, jaśnie oświecony książę i wojewoda ruski etc. Pan w Łubniach etc. Jarema Wiśniowiecki, pragnę ogłosić rzecz najwyższej wagi. Oto zaciągam nowe wojska do swej armii szukając szlachciców twardych, zdyscyplinowanych i znających sztukę wojenną. W tym celu piszę ów list do was, moi mili, aby co prędzej zbiegali się pod me sztandary. Chętnych zapraszam, by poprzez mego wiernego sługę, któremu na imię E-Mail, kontaktowali się ze mną. Możliwe jest też podanie bezpośrednie w tej tu karczmie. W tym celu proszę napisać:
    1) Swój wiek (każdy jest przyjęty) oraz nick w grze.
    2) Ulubioną profesję.
    3) Ulubioną frakcję
    4) Dlaczego nasz klan?
    5) Czy posiadasz grę Mount&Blade Warband i/lub Ogniem i Mieczem Dzikie Pola?

Podpisano:
    Z woli bożej jaśnie oświecony książę i wojewoda ruski etc. Pan w Łubniach etc. Jarema Wiśniowiecki.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 23:37:14 wysłana przez Rome »
    Z woli bożej, jaśnie oświecony książę i wojewoda ruski etc. Pan w Łubniach etc. Jarema Wiśniowiecki.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Chorągiew Husarska
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 17, 2010, 15:48:49 »
    A jeśli można spytać, ten klan jest pod Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola czy WB?

Tak czy siak, życzę powodzenia w imieniu swoim i klanu Rzeczpospolita.

Offline ChHu_Jarema

• BANITA
    • Użytkownik
    • Jarema idzie!!
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 17, 2010, 16:38:36 »
    Klan jest robiony pod obydwie gry. Nie trzeba mieć dwóch ażeby z nami zagrać (na razie ze mną i z moim szkolnym kolegą husar6[PL]).
    P.S.- Dzięki za wsparcie :P
    Z woli bożej, jaśnie oświecony książę i wojewoda ruski etc. Pan w Łubniach etc. Jarema Wiśniowiecki.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 17, 2010, 17:27:33 »
    Bardzo chętnie bym dołączył, ale DP kupię dopiero jeżeli dowiem sie o wszystkich nie snanskach i błędach, gdyż takie w OiM się ukazały, a kupiłem jąodrazu lecz przyznam, że z sentymentu do niej wady były dla mnie mało widoczne, ale gdy kupiłem WB, trochę zmieniło się moje zdanie o OiM.

P.S Ufff ciężko będzie prowadzić klan na 2 fronty.

Powodzenia
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline ChHu_Jarema

• BANITA
    • Użytkownik
    • Jarema idzie!!
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 23, 2010, 20:28:56 »
    Uwaga! Uwaga!
    Klan został przedstawiony i założony na stronie steam. Na samym dole posta podam stronę do tej grupy.
    Powolutku, powolutku się rozrastamy. Mamy już trzech graczy (ze mną xD), którzy aktywnie biorą udział w życiu społecznym klanu.
    Proszę złośliwie nie komentować tego posta ponieważ (jak ktoś mądrze powiedział) nie liczy się ilość tylko jakość. Ale z drugiej strony: Nec Hercules contra plures!

Oto zapowiedziany wyżej link: http://steamcommunity.com/groups/choragiewhusarska/

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 23, 2010, 21:34:06 »
    myśle ze wiecej by do was dolaczylo jak byscie grali w 1 gre poniewaz ciezko jest sie skupic na 2 grach.

Powiedzmy wybierzecie Dziekie Pola to gracze z Warbandem beda pokrzywdzeni i na odwrót

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 23, 2010, 21:46:06 »
    Osobiście uważam że wybicie się na scenie klanowej w WB jest o wiele trudniejsze niż teraz w DP. Jak na razie jesteśmy tylko my RP i wy a z ruskich klanów to widziałem tylko WARBAND i DRZ (Ale mało, i ciężko się z nimi dogadać) grających w DP, po za tym przydałby się klan (na dodatek Polacy) z którym można było po rywalizować.

Pozdrawiam
    Wambo

Offline ChHu_Jarema

• BANITA
    • Użytkownik
    • Jarema idzie!!
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 25, 2010, 14:48:58 »
    Chce tylko jeszcze poinformować że nie trzeba mieć OBYDWU gier. Wystarczy jedna. A to, w którą w danej chwili będziemy grać zależy od rady klanu (administratora i 4 oficerów. Oficerami zostaną osoby które jako pierwsze dołączą do klanu. Później, gdy będziemy więksi, będą to najlepsi gracze+administrator).

Offline niebieski_husarz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 05, 2011, 22:20:11 »
    ok ja się chętnie przyłącze podaj tylko "królu" E-maila

Offline ja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 23, 2011, 19:21:32 »
    -Jakaż sprawiedliwość Jaśnie panie , skoroś ty prosisz nas o wiek a my twego nie poznamy (xD[xxxDDD]:)
    -Jam zawsze na koniu sprawiedliwym z mieczem i tarczą lecz bez niej też potrafię się obyć
    -Frakcja którą najczęściej wybieram jest ta dowodzona przez Jegomościa KRÓLA HARLUSA lub jeśli tak to wolisz nazwać Panie Królestwo Swadii
    -Klan wasz ponieważ jam nim zainteresowany
    -Posiadam mój Panie Księgę Warbanda ale także nad Polami Uprawnymi yyy... Dzikimi polami jestem zainteresowany

Otóż Panie to moje podanie proszę je rozpatrzyć i uznać według własnej woli... albo według mojej ;)
    Myślę... Jak rzadko to się u człowieka zdarza...

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 23, 2011, 23:45:29 »
    Szczerze mowiac gdybyscie dzialali glownie na Warbandzie jako swadia i glownie konnica (+ kopie) bylo by ciekawie :P co prawda.. wiadomo.. sama konnica nie ma szans.. ale zgranie przeciwko randomom  jeszcze przy uzyciu odpowiednich formacji robi wrazenie ;]
    Retarded are everywhere

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 24, 2011, 00:06:21 »
    Klan nie istnieje, więc w jakim celu wypisujecie tu swe złote myśli? :/
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 24, 2011, 14:04:04 »
    A.. nie wiedzialem :P dawno mnei nie bylo :P no a szkoda to chyba temat lock ;]
    Retarded are everywhere