Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak zmienić wojsko swojej frakcji w The Eagle and The Radiant Cross  (Przeczytany 1894 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline d4rk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wie ktoś jak to zrobić bo ten szary jest kompletnie nieczytelny próbowałem się bawić z module_factions ale nic nie zrobiłęm

EDIT:
    A wie ktoś czy da się zmienić wojska własnej frakcji rekrutowane w mieście(normalnie mam tylko manhunter i townsman) na wojska konkretnie lion throne

EDIT:
    Poradziłem już sobie przy pomocy TroopEditor_v1.9
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 16, 2010, 19:37:04 wysłana przez d4rk »

Offline Tapase

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Jak zmienić kolor własnej frakcji teatrc
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 15, 2010, 20:38:36 »
    Mógłbyś się bawić w module_factions gdybyś miał oryginalny MS z moda. Jeśli jednak nie masz to jedyny cień szansy jaki widzę to podmienić w jakimś pliku (jeśli takie coś wgl się w m&b znajduje) kolor szary własnym kolorem pozostawiając jego nazwę 0x(kod HTML koloru szarego). Ja innego rozwiązania nie widzę. >:
    - próba przeniesienia Wojny o Pierścień na silnik M&B!
    "Mod nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, lecz właśnie wtedy kiedy ma na to ochotę." - Gandalf do moderów.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Jak zmienić kolor własnej frakcji teatrc
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 16, 2010, 14:29:00 »
    Gdy masz już gotowego moda. możesz go wczytać w TweakMB, wtedy wybierasz kolor i gra gitarrra.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl