Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Bitwa o Warszawe - Problem  (Przeczytany 1333 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szpec

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Bitwa o Warszawe - Problem
    « dnia: Grudnia 12, 2010, 16:57:28 »
    Cześć, znowu zwracam się o pomoc. Teraz chodzi o to, że dostałem misję od Kazimierza aby Warszawę od Szwedów odbić. No i jest tak: Jestem wasalem RP i mam kampanię wojenną z Kazimierzem. Latałem z nim brałem od niego misje i wyszło, żeby warszawę odbić, ale w tym czasie on sam ją (warszawa) oblegał. Więc dołączyłem do bitwy, zdobyliśmy warszawę, ale misja nadal jest. Czekam już z 4-5 dni a ta się nie kończy. Nie mam zapisanej gry przed atakiem. Co radzicie?
    Piszę poprawnie po polsku... a przynajmniej próbuję

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Bitwa o Warszawe - Problem
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 12, 2010, 17:19:02 »
    A co tu radzić, musisz rozpocząć nową grę bo inaczej fabuły najjaśniejszej Rzeczpospolitej nie da się kontynułować.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline deldamian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Bitwa o Warszawe - Problem
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 15, 2010, 10:16:00 »
    Witam!

Zadam raz jeszcze pytanie, bo na tamto nie mam odpowiedzi.
    Mam problem, gram na patchu 1.017 i po odbiciu Warszawy pojawia mi się lista błędów w skrypcie, na czerwono na głównym ekranie gry. Próbowałem raz jeszcze i znowu zdobyłem W-we. Problem nie zniknął :/ . Kłopoty pojawiają się później - wywala do Wina ( mam 7 ) w czasie walki bądź oblężenia np. Bakczysaraju. A i Bakczysaraj nie wygląda jak miasto/twierdza lecz jak jeździec - kolejna postać. Dziwne to jest. Dodatkowo w czasie oblężenia jak sam nie biorę udziału w walkach to wojska pomocnicze się z nich wycofują i zostaję sam ;/ . Nie wiem, czy jest sens grać, bo ciężko wykonać misję z tatarami bez zdobywania twierdz!