Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Regulamin przy rejestracji  (Przeczytany 3161 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Regulamin przy rejestracji
    « dnia: Listopada 26, 2007, 10:45:34 »
    Przeglądnąłem niedawno listę banitów i ostrzeżeń. Zauważyłem, że w większości przypadków ostrzeżenia dostają ludzie, którzy napisali po kilka postów i często pytali się np. o cracka. Chciałem zauważyć, że wielu z nich prawdopodobnie nie czytało regulaminu, bo nawet nie wiedziało, gdzie on jest (sam zresztą dość późno go przeczytałem).
    Mam taką propozycję, żeby przy rejestracji nowy użytkownik MUSIAŁ zapoznać się z regulaminem i żeby wymagane było zaznaczenie kwadracika "zapoznałem się z regulaminem forum i akceptuję go". Moim zdaniem znacznie ograniczy to pisanie postów na temety zakazane w regulaminie. Admini, co o tym myślicie?

PS. Zauważyłem właśnie najnowszy twór kani92. Myślę, że dla trochę starszych forumowiczów za takie posty powinny być surowsze kary niż dla peasantów, którzy dopiero co się zarejestrowali. Myslę tu nawet o zablokowaniu takim na kilka dni konta.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2007, 11:22:29 wysłana przez Arcylisz »

Offline kania92

• Użytkownik
    Odp: Regulamin przy rejestracji
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 26, 2007, 14:38:16 »
    ej nie wiem gdzie jest regulamin
    wiem ze crak do M&B jest zakazany a nie do wszystkich gier
    Ten, kto nie szanuje i nie ceni przeszłości, nie jest godzien szacunku terażniejszości
    ani nie ma prawa do przyszłości.

Józef Piłsudski

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 26, 2007, 15:22:51 »
    Temat cracków był już powielany...Za każdym razem "pirat" w zamian za pytanie otrzymywał odpowiedz: Forum nie toleruje piractwa!Więc skąd wzięły sie twoje wątpliwości? I nie ważne czy jest to crack do M&B czy innej gry NIE WOLNO!:P

A przynajmniej nie publicznie, nikt przeciez nie sprawdza skrzynki prywatnych wiadomosci...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2007, 15:34:30 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 26, 2007, 18:21:42 »

Mam taką propozycję, żeby przy rejestracji nowy użytkownik MUSIAŁ zapoznać się z regulaminem i żeby wymagane było zaznaczenie kwadracika "zapoznałem się z regulaminem forum i akceptuję go".

tak jest na wielu forach na ktorych sie rejestrowalem... i jeszcze ani razu nie przeczytalem :D sie klika i jedzie dalej wiec pomysl raczej bez sensu.

co do czesci o surowszych karach dla forumowiczow... wg mnie to idiotyczny i nielogiczny pomysl.

drunken masta

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 26, 2007, 18:44:26 »
    Faktycznie, przydalo by sie takie cos, zwazywszy ze nie kazdy moze zdawac sobie sprawe z istnienia regulaminu-.-, a o dziwo sa takie osoby.

tak jest na wielu forach na ktorych sie rejestrowalem... i jeszcze ani razu nie przeczytalem :D sie klika i jedzie dalej wiec pomysl raczej bez sensu.
    Heh i dlatego bardzo prosto mozna to wykorzystac przeciwko tobie;)

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 26, 2007, 19:40:13 »
    ano mozna, tylko ja w jakis straszny spoob regulaminu nie lamie :D

drunken masta

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 26, 2007, 21:58:50 »
    Jeśli ktoś dłużej siedzi na forum to samoczynnie zaczyna rozumieć zasady jakie panują.Tematy  o piractwie, powielanie tematu to w większości  sprawka osób młodszych(od 10 do 14lat) lub mniej rozgarniętych-żartuje zostańmy przy tych młodych.
    Oczywiście są wyjątki...

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 27, 2007, 07:46:59 »
    Faktycznie, przydalo by sie takie cos, zwazywszy ze nie kazdy moze zdawac sobie sprawe z istnienia regulaminu-.-, a o dziwo sa takie osoby.
    Liczba wyświetleń regulaminu to 200, więc jest chyba sporo osób, które nie czytało regulaminu.
    ej nie wiem gdzie jest regulamin
    Regulamin masz w tym dziale tuż pod listą banitów i ostrzeżeń. Skoro znalazłeś ten wątek, to jakim cudem nie znalazłeś regulaminu?
    Wiem, że nie każdy przeczyta, ale to już jego problem, jeśli będzie notorycznie spamował i powielał wątki.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2007, 12:47:57 wysłana przez Arcylisz »

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 27, 2007, 11:42:03 »
    nic nie zmieni raczej to, czy bedzie regulamin do przeczytania przy rejestracji bo jesli ktos ma zamiar go przeczytac to go sobie znajdzie i przeczyta.

drunken masta

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 27, 2007, 12:42:25 »
    No, wiem, ludzie nie lubią czytać, ale niech potem nie dziwią się, że Jason wali im ostrzeżenie. Regulamin nie gryzie i długi nie jest.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 27, 2007, 19:44:54 »
    wiem ze dlugi nie jest, takie bylo zalozenie. wiem bo rzucilem kilka pomyslow covalowi. z tym ze wiekszosc ludzi rozumie czego robic nie nalezy, a ci ktorzy nie wiedza to sie prawdopodobnie juz nie naucza wiec walenie ostrzezen za razace lamanie regulaminu jest ok i nikt nie powinien miec problemow. a jak ma to patrz pkt 1 i 2 regulaminu :D

drunken masta

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 27, 2007, 21:17:41 »
    Po prawdzie, to takim ogolnonetowym regulaminem powinna byc netykieta... tam chyba juz wszystko zostalo opisane. Uwazam ze kazdy uzytkownik internetu powinien choc raz przeczytac ja ze zrozumieniem.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 28, 2007, 00:51:45 »
    empirycznie nabylem ta widze w krotkim czasie, to jest oczywiste i proste ;] (pragne zaznaczyc ze jedyny ban na forum jaki dostalem to byl to ban na forum dla pedofili (patrz topic pozytywna pedofila w offtopicu) ale bylo to celowe i zamierzone :D)

drunken masta

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 30, 2007, 15:03:39 »
    ogolnonetowym regulaminem powinna byc netykieta
    Zgodzę się z tym, dlatego dobrze, że w regulaminie tego forum jest punkt mówiący o tym, że netykieta tu obowiązuje.

ps. widzę, że ostatnio szybko rośnie liczba wyświetleń regulaminu :)