Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Własne królestwo  (Przeczytany 1296 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hunter2323

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Własne królestwo
    « dnia: Grudnia 06, 2010, 15:29:29 »
    Witam.
    Mam pytanie odnośnie własnego królestwa.
    W karczmach można pogadać z podróżnym który powie nam że nie możemy być królem frakcji ponieważ jesteśmy zbyt nisko urodzeni , i jedyny sposób na bycie wolnym to poszukanie niedoszłych królów.
    Zdobyłem kolejny zamek dla królestwa Swadii i znów ten sam scenariusz z oddaniem zamku jakiemuś nieudacznikowi, miałem tego dość i wypowiedziałem posłuszeństwo.
    Mogłem oddać swoje posiadane zamki lub zatrzymać je dla siebie. Gdy wybierzemy opcje zatrzymania dla siebie to nasze zamki zmienią kolor na szary i zostaniemy królem.

Czym to się różni od znalezienia kandydata do tronu i służenia mu ?

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Własne królestwo
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 06, 2010, 18:30:38 »
    Tym że to nie Warband i oprócz wojny z większością frakcji (lub wszystkimi, nie pamiętam) nie różni się to niczym od zwykłego posiadania lenna. No może oprócz tego, że nikt nie daje nam rozkazów gonienia za bałwanem (czytaj marszałkiem)...
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin