Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 646219 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Crims

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Prophesy of Pendor v3.42 - WB v1.143 - SP - poprawka do 3.42....
    « Odpowiedź #1050 dnia: Kwietnia 18, 2012, 07:49:51 »
    Gdzie najczęściej pojawia się NPC, który zamienia gem na miksturę?

Chcę przenieść swój dwór ale nie wiem który towar to aksamit... Wymagania do przeniesienia: narzędzia i aksamit + czas...

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1051 dnia: Kwietnia 18, 2012, 12:38:25 »
    Gdzie najczęściej pojawia się NPC, który zamienia gem na miksturę?
    pojawiają się losowo, jak potrzebujesz od zaraz, to możesz teleportować się po mapie i sprawdzać miasta.
    Chcę przenieść swój dwór ale nie wiem który towar to aksamit... Wymagania do przeniesienia: narzędzia i aksamit + czas...
    hmm no ale jak nie wiesz... aksamit to takie czerwone bele materiału w grze :P

Offline przemo77777

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #1052 dnia: Kwietnia 18, 2012, 17:49:24 »
    Fatalnie wykonany mod zwłaszcza jeśli chodzi o jakość modeli niektórych pancerzy, jeden z najgorszych w jakie miałem nieprzyjemność grać.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #1053 dnia: Kwietnia 18, 2012, 19:00:37 »
    Fatalnie wykonany mod zwłaszcza jeśli chodzi o jakość modeli niektórych pancerzy, jeden z najgorszych w jakie miałem nieprzyjemność grać.
    Jak takie herezje można głosić :P
    Mod jest świetny tyle że poziom trudności jest dość wysoki i gracze którzy lubią szybkie i łatwe siekanie mieczem nie będą mieli za wiele przyjemności. Co do tekstur to pewnie że można by się co do niektórych przyczepić ,ale większość wygląda nieźle. Jak dla mnie najładniej prezentuje się zbroja "Knight of the Dragon"
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline huth

« Odpowiedź #1054 dnia: Kwietnia 18, 2012, 22:13:50 »
    siema trolu, jak każdy trol, pojawiasz się, brudzisz i uciekasz, uzasadnianie, popieranie przykładami, rozsądek i umiejętność logicznego myślenia to dla ciebie puste pojęcia :)
    Jeśli ci tak zależy na grafice w grze, to naprawdę nie wiem, czemu grasz w WB, który już w momencie ukazania nie urzekał poziomem grafiki.

Offline kac2210

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1055 dnia: Kwietnia 18, 2012, 23:05:33 »
    @HUtH

Mam pytanie co z tym spolszczeniem? Tworzyliście (lub stworzyłeś:p) pełne? Czy tylko jest to niepełne gdzieś w srodku tematu?
    Jestem Fanem Anime Naruto:P

Offline przemo77777

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #1056 dnia: Kwietnia 19, 2012, 10:31:25 »
    siema trolu, jak każdy trol, pojawiasz się, brudzisz i uciekasz, uzasadnianie, popieranie przykładami, rozsądek i umiejętność logicznego myślenia to dla ciebie puste pojęcia :)
    Jeśli ci tak zależy na grafice w grze, to naprawdę nie wiem, czemu grasz w WB, który już w momencie ukazania nie urzekał poziomem grafiki.

Wal się HUTH ty ścierwojadzie, żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo powiedzieć, że mod mu się podoba lub nie, a także w jakim stopniu. Jeśli ci się coś nie podoba, lub jesteś zbyt niekumany żeby to zrozumieć to twój problem! Poza tym nie nazywaj mnie trolem, bo jak już to z pośród nas dwóch to ty nim jesteś albo trolicą jeśli  wolisz.       

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1057 dnia: Kwietnia 19, 2012, 14:15:27 »
    Wal się HUTH ty ścierwojadzie, żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo powiedzieć, że mod mu się podoba lub nie, a także w jakim stopniu. Jeśli ci się coś nie podoba, lub jesteś zbyt niekumany żeby to zrozumieć to twój problem! Poza tym nie nazywaj mnie trolem, bo jak już to z pośród nas dwóch to ty nim jesteś albo trolicą jeśli  wolisz.     
    Ktoś się prosi o warna....
    Stwierdzam że nazwanie cie trollem było konstruktywne...
    I masz rację żyjemy w wolnym ( ^^ ) kraju ale zwykle przy wyrażaniu własnego zdania istnieje niepisana zasada że pasuje je oprzeć na jakichś przytoczonych faktach,  przykładach...

Offline huth

« Odpowiedź #1058 dnia: Kwietnia 19, 2012, 16:23:52 »
    No i właśnie pięknie wszystkim udowadniasz swoim brakiem kultury osobistej jakim to trollem jesteś :) Nie ma za bardzo sensu z tobą gadać, ale odpowiem, że ja ci nie bronię wypowiadać się o modzie, ale twoja trollująca krytyka, bez żadnego uzasadnienia, ze względu na jeden aspekt oceniająca negatywnie cały mod... no nie nie dziw się, że cię nazywam trollem, ale tego nie da się określić inaczej :P

Offline kac2210

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1059 dnia: Kwietnia 19, 2012, 20:17:23 »
    @HUtH

Mam pytanie co z tym spolszczeniem? Tworzyliście (lub stworzyłeś:p) pełne? Czy tylko jest to niepełne gdzieś w srodku tematu?

Ponawiam pytanie.
    Jestem Fanem Anime Naruto:P

Offline Grom91

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1060 dnia: Kwietnia 20, 2012, 10:28:37 »
    Witam . mam pytanie odnosnie zakonu Gryfa. Gdzie znajduje sie ich siedziba ?. Niechce mi sie wykonywac tego z pretendentem zeby tam być. Mam smoczą łze i potrzebną reputacje co dalej?

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #1061 dnia: Kwietnia 20, 2012, 11:45:27 »
    Ten zakon nie ma siedziby. Dopiero jak zdobędziesz zamek to wtedy możesz ufundować im siedzibę za cenę "gualis gema"
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Grom91

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1062 dnia: Kwietnia 20, 2012, 12:00:02 »
    Ok wielkie dzięki .

Offline huth

« Odpowiedź #1063 dnia: Kwietnia 20, 2012, 19:06:37 »
    Ponawiam pytanie.
    no cóż, ciągle nie poprawiłem spolszczenia, jest w środku tematu... ale ostatnio coś tam dodałem(ale chyba nic nie poprawiłem), więc te jest nowsze: http://www.2shared.com/file/WfIzT9kB/spolszcz2.html
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 20, 2012, 19:14:54 wysłana przez HUtH »

Offline Grom91

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1064 dnia: Kwietnia 22, 2012, 14:03:51 »
    Mam mały problem bo jak w miastach jest jakas uczta i powinien byc turniej to niestety go niema wogóle nawet bez uczt pytam sie goscia z areny gdzie sa turnieje jedae tam a ich niema mimo ze pisze w miescie ze niebawem odbedzie sie turniej. Ktos wie jak to naprawić?