Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pelopnesian War  (Przeczytany 8808 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrabek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Pelopnesian War
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 05, 2010, 21:08:47 »
    Dwa mody o tym samym (prawie) no ludzie, teraz tylko zastanawiać się który mod wybrać. Cóż życzę ci powodzenia (jeśłi MMD przeczyta to jemu też) i zobaczymy kto zrobi lepszego moda.

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 05, 2010, 21:18:02 »
    MMD tworzy na razie mini moda a nie cały nowy świat.
    Tyle że PrzydatnyCzłowiek nie wiedział co to MS.
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Krzpl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 05, 2010, 21:29:00 »
    Skrabek, i co z tego, że robią mody mniej, więcej o tym samym okresie. Nie chodzi o rywalizację. To po pierwsze. Po drugie, jak mój poprzednik zwrócił uwagę MMD robi mini moda. MMD pisał, że może zrobi z tego większego moda i dla stabilności będzie robił tylko modele. Z tego można wywnioskować, że praktycznie robią mody na inne tematy. Nie widzę powodu dlaczego mogłyby się tu znaleźć słowa "zobaczymy kto zrobi lepszego moda". :)

Offline PrzydatnyCzłowiek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 05, 2010, 21:43:52 »
    Skrabek, i co z tego, że robią mody mniej, więcej o tym samym okresie. Nie chodzi o rywalizację. To po pierwsze. Po drugie, jak mój poprzednik zwrócił uwagę MMD robi mini moda. MMD pisał, że może zrobi z tego większego moda i dla stabilności będzie robił tylko modele. Z tego można wywnioskować, że praktycznie robią mody na inne tematy. Nie widzę powodu dlaczego mogłyby się tu znaleźć słowa "zobaczymy kto zrobi lepszego moda". :)

Owszem ja robię moda o samej grecji (bez macedoni) MMD tylko zmienia jedną frakcję A Crashed(czy jakoś tam) o macedonii.

edit:przekonaliście mnie
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2010, 21:53:01 wysłana przez PrzydatnyCzłowiek »

Offline Krash

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 05, 2010, 21:47:09 »
    Nie wycofuj się :) Będzie konkurencja - będzie ciekawiej. Po za tym porobisz parę modeli i wszystko pójdzie łatwiej. Zobaczysz :)

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #20 dnia: Grudnia 05, 2010, 21:51:15 »
    Jeżeli można proszę o usunięcie tematu. Jednak za mało potrafię by zrobić moda
    WTF? Nie załamuj się. Wytrwałości! Dasz radę, a mod będzie jaki będzie - w końcu robisz go głównie dla siebie. Dodam też, że wiele się z tego nauczysz i w przyszłośći będziesz mógł znacznie lepiej modować. :p Nie ma sensu się poddawać, już trochę zrobiłeś. "Konkurencją" się nie martw, bo nawet jeśli twój mod pod jakimś względem będzie najgorszy - co z tego? To będzie twój własny mod. ;d Zresztą ta konkurencja to nie jest żadna konkurencja tylko sojusznicy. :p
    Nie mówiąc już o tym że Admini się wkurzą że chcesz usunąć temat. Im się nie chcę zbyt wiele klikać. xD

EDIT:
    PrzydatnyCzłowieku zmieniasz zdanie często jak baba! :D Ale bardzo dobrze, przynajmniej będziem mieli moda. :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2010, 21:56:43 wysłana przez MikiBar »

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Grudnia 05, 2010, 21:55:33 »
    On po prostu zamierza najpierw się więcej się nauczyć.
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #22 dnia: Grudnia 05, 2010, 22:03:48 »
    Ja bym wam proponował połączenie, we dwóch zawsze raźniej:)

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 05, 2010, 22:07:04 »
    A masz jakieś pomysły na skrypty/cokolwiek z obsługą MS i TYLKO MS? Może coś spróbuje pomóc :P
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 05, 2010, 23:23:43 »
    na tarczy z bykiem i skorpionem masz błąd bo ci gdzieś wcięło faktórę tarczy :D jakby te obrazki były na idealnie równym kształcie i nagle gdzieś załamania i wyżłobienia wcięło spod malunku :D

Nakładaj warstwy tak by zachować fakturę spod spodu, będzie to bardziej realistycznie wyglądać.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Skrabek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Grudnia 06, 2010, 19:54:13 »
    Jak coś ja nic nie pisałem o tym, że powinien zrezygnować. A wiesz co zauważyłem, Krash pracuje głównie nad Macedonią. A kto pracuje nad Grecją w jego modzie? Cóż sam powinieneś się domyślić co mam na myśli. Jak coś to ja nie sugeruje abyś zaprzestał pracy, możesz robić co chcesz i masz moje wsparcie duchowe niezależnie od decyzji. (Bo Macedonia dla mnie się nie liczy.)

Offline ShadowBlade

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • -
    « Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 06, 2010, 20:18:59 »
    Rób moda, albo zapoznasz się z moim shotgunem!
    (click to show/hide)

Offline Leinnan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 06, 2010, 20:23:03 »
    Ja bym wam proponował połączenie, we dwóch zawsze raźniej:)

Props ;D

Potwierdzam. Ale on po prostu woli się na razie poduczyć pomagając innym

Offline PrzydatnyCzłowiek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 06, 2010, 22:12:21 »
    Będę tworzyć moda sam. Powoli będę wstawiać screeny z mioch prac.

Prace idą wolno, ale w wolnych chwilach porobię kilka itemów.Nadal szukam ludzi do pomocy :)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 06, 2010, 22:20:24 wysłana przez PrzydatnyCzłowiek »

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 06, 2010, 23:02:59 »
    A masz jakieś pomysły na skrypty/cokolwiek z obsługą MS i TYLKO MS? Może coś spróbuje pomóc :P
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin