Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Tapety z Warbanda  (Przeczytany 1243 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Tapety z Warbanda
    « dnia: Grudnia 04, 2010, 17:20:57 »
    Witam, mam pytanie: Posiada ktoś tapety z Warbanda (1280x1024?).Szukałem po necie a nie mogę ich znaleźć :) . Ma ktoś jakieś sugestie? Pozdrawiam! (Nie chcę tapet, screenshotów z frapsa itp. Mają to być tapety od twórców ;D) Pozdrawiam Shakyor!

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Tapety z Warbanda
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 04, 2010, 17:53:18 »
    Szukałem ale wszystkie mają za duże piksele.<lol>
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 04, 2010, 18:02:24 »
    Właśnie też takie znalazłem ale to lipa :/... Trzeba by gdzieś skombinować ;D

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 04, 2010, 22:03:19 »
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 05, 2010, 09:42:52 »
    Człowieku napisałem na jaką rozdzielczość szukam :D. więc ja tu nie jestem patologiem ^^ (same pixele na monitorze), a mówiłem że owe "spixelowane" znalazłem i mi nie odpowiadają... Więc dzięki ale nie tego szukam ;P