To moze napisze na czym to wlasciwie polega. Tak wiec trzeba tutaj sprobowac odtworzyc wyczyn Oswalta, a raczej sprawdzic czy byl w ogole mozliwy. Kazda proba jest punktowana. Aby osiagnac jak najwiekszy wynik trzeba postepowac dokladnie tak samo jak Oswald. Z tego co wyczytalem, to pierwszy strzal byl chybiony, drugi trafil w okolice lewej lopatki JFK a rykoszet trafil w prawa reke gubernatora, trzeci byl tym najbardziej znanym, drastycznym, prosto w czaszke. Wszystko to trzeba wykonac w odpowienim momencie, za co dostaje sie dodatkowe punkty za czas.
Moj najlepszy wynik to na razie 468/1000. Podobno najwyzszy wynik wynosil jakies 670, i osoba za jego wykonanie dostala w nagrode 10 tys dolarow od tworcow.
Grałem chyba w ta grę, albo mi sie pomyliło z "Sniperem" :D
Chociaż mnie takie gierki niezbyt ciekawią.. wolę "trochę" szybszą akcje
Watpie, bo ten symulator niewiele ma wspolnego z gra, a jest jednym z dowodow ze wyczyn oswalta byl niemal niemozliwy, albo szalenie przypadkowy, przyznam ze po przekroczeniu zakretu, ani razu nie udalo mi sie trafic JFK czysto w glowe tak jak to mialo miejsce... co innego zanim samochod skreci.