Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Teren  (Przeczytany 997 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline raq115

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Teren
    « dnia: Listopada 25, 2010, 19:05:44 »
    Szukam modu na teren, tz, po zwiększeniu wielkości bitwy pasowało by wygładzić teren, nie chodzi mi tu o zrobienie płaskiego terenu, lecz by wszystkie skarpy nie były takie gwałtowne, wszystko takie bardziej rzeczywiste :), czy powstało coś takiego już do M&B 1.010?

Offline Tapase

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Teren
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 26, 2010, 21:22:52 »
    Hej. Z tego co wiem nic takiego nie ujrzało światła dziennego. Bo na mój gust - po co? Kiedyś było dużo więcej skarp gdyż nie wszystkie tereny były używane jako ziemie rolne. Owe "urwiska" dają też możliwość popisania się umiejętnościami taktycznymi. A jeśli chcesz możesz to zrobić sam - już w Edit mode masz możliwość "wygładzenia" terenu. Dość mozolne (trzeba to robić dla każdej sceny osobno) ale efekt taki otrzymasz. Ewentualnie można napisać program który będzie Ci to wygładzał - zostawiasz kompa na noc i gotowe. (Jakieś pseudo macro). Pozdrawiam serdecznie!
    - próba przeniesienia Wojny o Pierścień na silnik M&B!
    "Mod nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, lecz właśnie wtedy kiedy ma na to ochotę." - Gandalf do moderów.