Przeszedłem już tą gierkę i mam mieszane odczucia, zachwyciła mnie grafika i otoczenie oraz styl walki wojownika oraz maga, łucznikiem nie grałem. Lecz fabuła jest bardzo prosta, chociaż można się było tego spodziewać, idź zabij wróć po nagrodę ( większość zadań ). Oraz ta denerwująca rzecz bronie dwuręczne trzymane przy boku w pasie wbijające się w ziemie ... zamiast wrzucić to na plecy. Gra magiem jest o wiele ciekawsza masa zaklęć do zrobienia i trudniejsza rozgrywka nim podczas walki co umila grę i nie jest tak monotonna.
Żałuję także że zacząłem grać na poziomie najłatwiejszym, ponieważ było zbyt łatwo byłem praktycznie nieśmiertelny ... Radzę wybierać normalny poziom trudności lub trudniejszy.
Zawiodłem się na zakończeniu gry nie było zbyt ciekawe ... kilka razy strzelisz z balisty i po głównym bosie. W sumie to wszystko, gra ani razu mi się nie zawiesiła, nie wyskoczył error ani nic, chodzi bardzo płynnie, świetny system otwierania zamków, ulepszeń ekwipunku, tworzenia własnych czarów, zdobywania ksiąg aby odblokować zdolności, przemalowywania ekwipunku, jazda na koniu i duża mapa do odkrycia :).
I mam pytanie są już jakieś dodatki do gry ?