Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć!  (Przeczytany 1817 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Piotrek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Cześć!
    « dnia: Listopada 22, 2010, 15:12:24 »
    Cześć, jestem Piotrek mam 15 lat, w M&B gram, no już chwikę, od dawna, ale z przerwami. Zaglądałem czasem na forum ale jakoś nigdy nie przyszło mi się zarejstrować. Lubię sporo rzeczy, lubię historię, muzykę co niektórą, scena, teatr, film, to lubię...
    Talentu nie mam (choć nie próbowałem) w moddowaniu, projektowaniu 3D, mogę za to czasem pomagać w scenariuszach, lubię takie prace. Na razie to tyle. Pozdrawiam.

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Cześć!
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 22, 2010, 15:44:22 »
    Witam serdecznie! Jaką muzykę lubisz? Gry- bezmyślna nawalanka czyli FPS czy może strategia?A może RPGi? Napisz więcej ;)

Offline Piotrek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 25, 2010, 15:35:54 »
    Muzyka, najbardziej coś starego :) The Beatles, czy sam Lennon, Rolling Stones itp. Stary Rock:) Gry różne, nie przepadam za strategiami i nie gram raczej multiplayery.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 25, 2010, 22:10:48 »
    Nie grasz multiplayery, więc zakładam że Ci się WB nie spodobał (jeśli w ogóle go masz). A ulubiona frakcja w M&B?

Witam i pozdrawiam serdecznie!

Offline Leinnan

• Użytkownik
    • Piwa: 61
    • Szczęść Boże, służby i loże
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 25, 2010, 23:18:53 »
    A w jakieś RPG grasz czy nie bardzo?
    Jeśli tak to w jakie?
    Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens
    steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 26, 2010, 13:10:24 »
    Jakie lubisz filmy?Przygodówki,Akcji,Komedie,Romantyzm?Napisz .

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 26, 2010, 13:25:23 »
    Jakie lubisz filmy?Przygodówki
    Że co?! Gdzieś Ty słyszał o takim gatunku filmowym jak "Przygodówki" Za dużo grasz, o wiele za dużo...
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Piotrek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 26, 2010, 15:02:38 »
    Nie mam ulubionej frakcji, w WB nie grałem, z modów to Star Wars Conquest, grałem chwile w Western 1866, chciałbym zagrać jeszcze w mod w klimatach Władcy Pierścieni ale niestety z tego co wiem, nie został jeszcze wydany do mojej wersji gry, no i chciałbym zagrać w Christmas mod jeśli by powstał:) po za tym gram w Ogniem i Mieczem, lubię serię gier GTA, FIFA i kilka gier wojennych. Filmy głównie komedie, wojenne czy thrillery, rzadziej horrory.

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 26, 2010, 17:43:43 »
    Lubisz starą rockową muzykę powiadasz :D
    Polecam Ci zespół Pink Floyd, grupa powstała w 1965 roku, właściwie od Floyd'ów wszystko inne wyewoluowało :) Poza tym polecam również zespół utworzony 2 lata później, Deep Purple :)

Offline Piotrek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 26, 2010, 18:28:17 »
    Oba zespoły znam i zdarza mi się słuchać ;)

Offline Abdullah

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 27, 2010, 09:30:23 »
    Jakie lubisz filmy?Przygodówki
    Że co?! Gdzieś Ty słyszał o takim gatunku filmowym jak "Przygodówki" Za dużo grasz, o wiele za dużo...
    Wiesz co nie chce OFFtopować jak ty ale jak tak mówię i nikt mi nie zabroni.

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 27, 2010, 11:07:38 »
    Może i nikt Ci nie zabroni, lecz chociaż zwróci uwagę. Bo jest nieprawidłowy zwrot, a używając go pokazujesz że nie szanujesz zbytnio X muzy...
    PS: Kulturalne osoby nie piszą ty, lecz Ty.

Offline Abdullah

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 27, 2010, 17:01:39 »
    Po primo Grievous możesz pisać na temat bo offtopujesz nadal? po secundo tym słowem X muzy nie obrażam . A po trio( nie pamiętam jak jest po włosku :P ) z twoim dziwnym Ty nie mam nic do powiedzenie jak urodziłeś się sztywny to taki będziesz bez obrazy bo na to wygląda. A Piotrku mam pytanie czy komedie lubisz polskie czy bardziej amerykańskie ?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2010, 17:09:52 wysłana przez PageUp »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 27, 2010, 20:28:14 »
    Po primo Grievous możesz pisać na temat bo offtopujesz nadal? po secundo tym słowem X muzy nie obrażam . A po trio( nie pamiętam jak jest po włosku :P ) z twoim dziwnym Ty nie mam nic do powiedzenie jak urodziłeś się sztywny to taki będziesz bez obrazy bo na to wygląda. A Piotrku mam pytanie czy komedie lubisz polskie czy bardziej amerykańskie ?

Sztywny? Ile ty masz lat? Ooo tak każdy kto szanuje zasady Polskiej ortografii i przestrzega ich to sztywny pracownik jakiejś korporacji bez własnego życia poświęcający się pracy xD

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 28, 2010, 20:16:59 »
    Sztywny, nie sztywny... To bez znaczenia. Nie istotne jest czy połknąłem kij od szczotki, istotne jest że jestem kulturalny. No i mam taki zły nawyk objawiający się nakłanianiem innych ludzi do kulturalnego zachowania. Przykro mi ze wg Ciebie szacunek wobec drugiego człowieka to jakieś zesztywnienie - Ale może jeszcze kiedyś zrozumiesz.

A co do Piotrka: Możesz zaprezentować stworzone przez Ciebie modele? Może jesteś wobec siebie zbyt surowy - To co Ty nazywasz brakiem talentu dla kogoś może być przebłyskiem geniuszu.