Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M&b bug z zadaniem "Kampania wojenna"  (Przeczytany 1342 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PanKiller

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    M&b bug z zadaniem "Kampania wojenna"
    « dnia: Listopada 22, 2010, 14:47:56 »
    No więc dostałem to zadanie od króla (działam z Veagirami) w końcu znudziło mi się podążanie za nim i pojechałem w świat, a tu nagle pojawiła się informacja Król jak mu tam chce żebyś zanim podążał, a później to co wcześniej i to twoje ostatnie ostrzeżenie. Ja chciałem do niego wrócić, ale nie zdążyłem i dostałem wiadomość że wyrzucił mnie z wojska czy jakoś tak. Następnym razem Lord Naldera wysłał mi wiadomość żebym przyłączył się do jego kampanii wojennej. Zrobiłem tak, a po jakimś czasie pisało Król bla bla chce żebyś zanim podążał. Myślałem,  że to jakaś pomyłka i zostałem, a potem to twoje ostatnie ostrzeżenie i misja nieudana.
    Czy wam też się to zdarzyło i można to jakoś naprawić ?
    Czekam na odpowiedzi. 

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    Odp: M&b bug z zadaniem "Kampania wojenna"
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 22, 2010, 20:28:28 »
    Wiem , że to OFTP ale  mi się to nie zdarzyło ale mogłeś ich słuchać i iść.Co tu naprawiać?Po prostu o tym zapomnij.