Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolszczenie  (Przeczytany 3136 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sztym

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Spolszczenie
    « dnia: Listopada 13, 2007, 14:27:59 »
    Wybaczcie że zakładam te tematy jak jakis noobek ale mam problem. Chciałem to napisac w poprzednim temacie ale został zamknięty :). Wgrałem spolszczenie wg instrukcji wszystko skopiowałem, wszystko git, włączam M&B żadnych błędów spolszczenie jest. Zaczynam grać Ide po questa, i tu zaczyna się problem. Koleś odpowiada mi po Angielsku (spolszczenie sciągnalem tylko dla questów własnie) No dobra gram dalej i zauważyłem że nie moge zobaczyc ile mam kasy w ekwipunku tylko jest napisane "STR_NOT FOUND" I jak rozmawiam w gospodzie, tez wszystko po angielsku, w sumie to większosc mam nie po polsku. I to już się robi uciążliwe bo jak chce sobie coś kupić to niewiem ile mam kasy.
    Tak samo jest w opcjach gry, niektóre opcje są jako "STR_NOT FOUND"

Wiecie w czym moze byc problem? zrobiłem wszystko tak jak w poradniku. Z góry thx za pomoc.

EDIT: Aha i jeszcze jedno, skąd moge ściągnąc patcha który zrobi z wersji 0.808 na 0.894, istnieje taki? Czy trzeba nową wersje od poczatku sciagac?
    « Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2007, 14:56:50 wysłana przez Sztym »

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Spolszczenie
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 13, 2007, 15:58:18 »
    Aha i jeszcze jedno, skąd moge ściągnąc patcha który zrobi z wersji 0.808 na 0.894, istnieje taki? Czy trzeba nową wersje od poczatku sciagac?
    Rozumiem, że zainstalowałeś spolszczenie do wersji 0.893 na wersję 0.808? Jeśli tak, to nie dziw się, że są błędy i brakujące linijki tekstu.

A żeby mieć wersję 0.894, to będziesz musiał ściągnąć całą instalację. Nie da się spatchować 0.808 do 0.894, przynajmniej z tego co wiem.

Offline Sztym

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 13, 2007, 18:15:04 »
    Dzięki też tak pomyślałem, a do wersji 0.894 te spolszczenie będzie dobre?

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 16, 2007, 19:10:53 »

Offline emanuel

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • No pasarán!
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 30, 2009, 22:44:59 »
    Witam

Czy na http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/index.php jest nadal ta wrzutka spolszczająca wersję 0.808? Grzebię na tym portalu, szukam i nie wpadło mi coś w oczy. Kojarzy ktoś może jaką ta paczka miała nazwę chociaż?
    W każdym systemie - ktoś walczy, a ktoś ora ziemię
    I w każdym rządzie - ktoś tyra, a ktoś ma pieniądze...

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 30, 2009, 22:48:06 »
    Kliknij na taki wielki napis SPOLSZCZENIA DO MOUNT&BLADE w sygnaturce kolegi 2xUP. Tam będziesz miał wszystkie robie przez niego spolszczenia.

Offline emanuel

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • No pasarán!
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 31, 2009, 00:45:28 »
    ok, popatrzę co on tam daje. a tak na margiensie, żeby nie było - mocuję się właśnie z jakimś gostkiem na allegro o tę grę, i sobie powiedziałem że jak będą za mocno podbijać to odpuszczam i czekam na inną okazję. tylko nie wiem czy ta wersja która była wydana http://www.allegro.pl/item723510115_mount_blade_bcm_tanio_jak_nowa.html to jest wersja 1.011 czy w ogóle jakaś przedpotopowa że tak brzydko powiem kupa :(
    W każdym systemie - ktoś walczy, a ktoś ora ziemię
    I w każdym rządzie - ktoś tyra, a ktoś ma pieniądze...

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 31, 2009, 11:53:34 »
    Ale i tak nie ma znaczenia jaka wersje kupisz... Możesz zawsze ją sobie "upgredować", nie płacąc za nic, za pomocą pewnych patchy. Nawet morzesz z 1.011 zrobić 8.08. To działa we dwie strony. Jedynie za warbanda trzeba będzie płacić ;/

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 31, 2009, 14:00:04 »
    Jak ma się pudełkową wersję m&B bez przeszkód można pobrać 8.08 i inne,  wystarczy po wgraniu wpisać numer seryjny.
    To samo jak kupiło się klucz.