Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: PWMOD - Proszę o porady  (Przeczytany 1011 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Polewacz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    PWMOD - Proszę o porady
    « dnia: Listopada 14, 2010, 10:10:58 »
    Witam wszystkich serdecznie, otóż, potrzebuję porad do tego moda. Mam kłopoty z zarabianiem a mianowicie ze znalezieniem miejsca zarobku. Pamiętam że w poprzednich mapach można było wybrać rangę "Serf" zarobić kilkanaście tysięcy i potem po prostu się zresetować. A teraz ( PWMOD_v32 ) za nic nie mogę znaleźć żadnego miejsca zarobku poza tym "bankiem" w mieście. Cały czas można wybrać rangę "Serf" tylko że nie wiem gdzie znaleźć żelazo ( iron w grze ) ani gdzie je sprzedać. Mógłby mi ktoś dać kilka porad na temat zarabiania ? Bardzo proszę.

P.S. Jak zły dział to proszę o przeniesienie.

Pzdr.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: PWMOD - Proszę o porady
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 14, 2010, 14:23:07 »
    Wybierz Frakcje > Swadia > Civilian > Najlepszy koń, KONIECZNIE zarówno jak i książki, po prawej stronie wyposażenia > Jedziesz do "Velvetów" > Następnie do portu.

Velvet jest na południu jeżeli miasto jest na północy, a w mieście jest port :)
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl