Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z misją "Nowy chan"  (Przeczytany 8836 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Joker800

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z misją "Nowy chan"
    « dnia: Listopada 12, 2010, 17:11:42 »
    Witam
    Mam problem przy misji "nowy chan" zleconej przez Jana Kazimierza.Na samym początku mam  znaleźć Mehmeta Gireja, jednak nigdzie go nie ma.Przeszukałem wszystkie karczmy i nic, po prostu zniknął :/ nie mogę też nikogo w karczmie się zapytać gdzie obecnie się znajduję
    (Mam zainstalowanego patcha 1.017)

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Problem z misją "Nowy chan"
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 12, 2010, 17:14:01 »
    Odczekaj parę dni w grze i spróbuj ponownie. Mam nadzieję (no dobra, nie mam żadnej), że najpierw prosisz podróżników, by opowiedzieli Ci, co się na owych ziemiach dzieje - dopiero wtedy będziesz mógł wypytywać o lokalizację pretendentów...

Pozdrawiam!

Offline Joker800

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 12, 2010, 17:25:46 »
    Mam nadzieję (no dobra, nie mam żadnej), że najpierw prosisz podróżników, by opowiedzieli Ci, co się na owych ziemiach dzieje - dopiero wtedy będziesz mógł wypytywać o lokalizację pretendentów...

Pozdrawiam!
    Wypytywać o lokalizacje pretendentów do tronu mogę,ale nie ma wsród nich Mechmeta Gireja.Mogę się zapytac tylko o Radziwiłła,Razina i Eks-Królową Krystynę

Offline NIFN

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 12, 2010, 17:28:44 »
    Czyli pozostaje Ci odczekać kilka dni. Niekiedy czas w OiM jest jedynym lekarstwem na wszelkie problemy ;>
    Swoją drogą... rozmawiałeś z Zagłobą?

Pozdrawiam!

Offline Joker800

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 12, 2010, 17:32:46 »

Swoją drogą... rozmawiałeś z Zagłobą?

Pozdrawiam!
    Rozmawiałem. Mówił, że mam szukać po karczmach.Poczekam trochę może się znajdzie.

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 13, 2010, 10:53:05 »
    Ja też go nie mogłem nigdzie znaleźć (bo się zmył) i musiałem przejść grę od początku.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Joker800

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 13, 2010, 16:03:25 »
    Zacząłem grac jeszcze raz od początku i tym razem utknąłem na tym, że nie mogę rozmawiać z Zagłobą (gdy chcę z nim gadać to wyskakuje, że jest zajęty, a mam misje "Potop") :/

Offline NIFN

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 13, 2010, 16:37:36 »
    Zawsze będzie zajęty, dopóki żaden z polskich szlachciców nie zasugeruje Ci spotkania się z nim (Wpis w dzienniku - jego końcówka - odnośnie "Potopu" jest błędny). Wypytuj każdego napotkanego polaka, co możesz zrobić dla dobra RP, czy coś w ten deseń. Wielu z nich będzie sugerować, byś atakował szwedów, aż w końcu któryś z nich zleci Ci odnalezienie Zagłoby - wtedy odszukaj Zagłobę i z nim porozmawiaj.

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2010, 16:40:44 wysłana przez NIFN »

Offline Joker800

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 13, 2010, 16:57:31 »
    Zawsze będzie zajęty, dopóki żaden z polskich szlachciców nie zasugeruje Ci spotkania się z nim (Wpis w dzienniku - jego końcówka - odnośnie "Potopu" jest błędny). Wypytuj każdego napotkanego polaka, co możesz zrobić dla dobra RP, czy coś w ten deseń. Wielu z nich będzie sugerować, byś atakował szwedów, aż w końcu któryś z nich zleci Ci odnalezienie Zagłoby - wtedy odszukaj Zagłobę i z nim porozmawiaj.

Pozdrawiam!
    Dzięki, już z Zagłoba mogę gadać, wykonam kilka misji i zobacze jak z tym Girejem będzie ;)

Edit:Nie doszedłem jeszcze do tej misji,ale już po tym jak dołączyłem do Rzeczpospolitej Gireja nigdzie nie było i znikneła tez możliwośc zapytania się o to gdzie jest...;/
    « Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2010, 17:16:21 wysłana przez Joker800 »