Tak jak już zdążył napisać
Nikolay, wczoraj (tj. 24.11.2013r.) oficjalnie przeszedłem na warbandową "emeryturę", po 3 latach stażu w
P4P. Powód? Studia i własne plany na przyszłość, którym chciałbym się poświęcić - przez to nie będę miał niestety czasu zajmować się pułkiem. Moje miejsce na stanowisku pułkownika
4 Pułku zajął nasz dotychczasowy major -
Nikolay. Od teraz wszelkie sprawy związane z
4pp proszę kierować właśnie do niego, albo do któregoś z czwórkowych oficerów.
Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim graczom, z którymi miałem przyjemność się poznać przez te 3 lata gry, najpierw na MM, a później na NW. Dziękuję przede wszystkim
Czwartakom, zarówno tym nadal grającym w
4pp, jak i tym, którzy do tego pułku kiedyś należeli. Dziękuję również chłopakom z
5pp i
1ps, za owocną współpracę i wspólnie spędzony czas, oraz wszystkim pozostałym graczom (nawet tym, którzy mają o mnie złe zdanie i którzy źle mi życzą). Cieszę się, że mogłem tworzyć razem z Wami naszą małą, polską społeczność w Warbandzie. Przepraszam wszystkich graczy, których w jakiś sposób uraziłem, sprawiłem przykrość, czy wyrządziłem krzywdę. Przepraszam za to, zwłaszcza jeśli robiłem to umyślnie.
Moje przejście na weterana w
4pp nie oznacza jednak, że odchodzę całkowicie i przechodzę do innego regimentu. Moje miejsce zawsze było i będzie tylko w
4 Pułku Piechoty. Pewnie od czasu do czasu będę ich odwiedzał na TS'ie i może od świąt wpadnę na jakąś bitwę, czy event. A co do
ChW - w tej kwestii nic się nie zmienia, nadal pozostaję tam liderem.
Życzę wszystkim powodzenia i może się jeszcze kiedyś spotkamy ;)
Z poważaniem,
SaddamAZR