Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'Aigle][4pp_XW] Pułk 4. Piechoty Xięstwa Warszawskiego  (Przeczytany 143233 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Napoleonic Wars][L'Aigle][4pp_XW] Pułk 4. Piechoty Xięstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #225 dnia: Listopada 25, 2013, 17:10:27 »
    Gratki Nikolay i papatki Saddam.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    « Odpowiedź #226 dnia: Listopada 25, 2013, 18:49:15 »
         Tak jak już zdążył napisać Nikolay, wczoraj (tj. 24.11.2013r.) oficjalnie przeszedłem na warbandową "emeryturę", po 3 latach stażu w P4P. Powód? Studia i własne plany na przyszłość, którym chciałbym się poświęcić - przez to nie będę miał niestety czasu zajmować się pułkiem. Moje miejsce na stanowisku pułkownika 4 Pułku zajął nasz dotychczasowy major - Nikolay. Od teraz wszelkie sprawy związane z 4pp proszę kierować właśnie do niego, albo do któregoś z czwórkowych oficerów.

Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim graczom, z którymi miałem przyjemność się poznać przez te 3 lata gry, najpierw na MM, a później na NW. Dziękuję przede wszystkim Czwartakom, zarówno tym nadal grającym w 4pp, jak i tym, którzy do tego pułku kiedyś należeli. Dziękuję również chłopakom z 5pp i 1ps, za owocną współpracę i wspólnie spędzony czas, oraz wszystkim pozostałym graczom (nawet tym, którzy mają o mnie złe zdanie i którzy źle mi życzą). Cieszę się, że mogłem tworzyć razem z Wami naszą małą, polską społeczność w Warbandzie. Przepraszam wszystkich graczy, których w jakiś sposób uraziłem, sprawiłem przykrość, czy wyrządziłem krzywdę. Przepraszam za to, zwłaszcza jeśli robiłem to umyślnie.

Moje przejście na weterana w 4pp nie oznacza jednak, że odchodzę całkowicie i przechodzę do innego regimentu. Moje miejsce zawsze było i będzie tylko w 4 Pułku Piechoty. Pewnie od czasu do czasu będę ich odwiedzał na TS'ie i może od świąt wpadnę na jakąś bitwę, czy event. A co do ChW - w tej kwestii nic się nie zmienia, nadal pozostaję tam liderem.

Życzę wszystkim powodzenia i może się jeszcze kiedyś spotkamy ;)

Z poważaniem,
    SaddamAZR

Offline Zus_Tremo

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • "Chciałem dobrze,a wyszło,jak zwykle"-Hubal
    « Odpowiedź #227 dnia: Listopada 26, 2013, 00:38:38 »
    Niech Ci Bóg błogosławi, a droga jasną będzie.

Powodzenia i do zobaczenia na polu chwały!

Offline Svengax

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #228 dnia: Listopada 26, 2013, 21:46:30 »
    Powodzenia

Offline Villager

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #229 dnia: Listopada 28, 2013, 17:18:56 »
    Powodzenia )))

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 02, 2013, 18:20:16 »

Napoleonic Wars League
    3 stycznia 2014 roku

(click to show/hide)

Dziś 2 grudnia 2013 roku jeden ze współorganizatorów NWL Das Brot przedstawił społeczności NW pierwsze mecze na rok 2014. Naszym pierwszym przeciwnikiem będzie 83rd (County Of Dublin) Regiment Of Foot. Jest to młody regiment, więc nie za bardzo wiemy co nas czeka... wszystko przed nami. Mamy nadzieję, że Liga rozpocznie się bez większych komplikacji i zaczniemy dość poważną zabawę w NW od 3 stycznia 2014 roku. Tak, więc... czekamy ;)

Offline Pasterz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Grudnia 02, 2013, 20:48:21 »
    Witam, czy rekrutacja jest nadal aktywna? I czy nie posiadając orginalnej gry(mam gre z chomika dajmy na to) na Steam(konto mam ale samej gry nie) dałoby się uczestniczyć z wami w bitwach?

Offline Rivet

• Użytkownik
    • Piwa: 128
    • Terror belli, decus pacis
    « Odpowiedź #232 dnia: Grudnia 02, 2013, 21:07:18 »
    Witam, czy rekrutacja jest nadal aktywna? I czy nie posiadając orginalnej gry(mam gre z chomika dajmy na to) na Steam(konto mam ale samej gry nie) dałoby się uczestniczyć z wami w bitwach?

Tak, rekrutacja jest ciągle otwarta. Niestety nie zagrasz na piracie z nami.

Rivet uczy, Rivet bawi. Jeśli masz pytania odnośnie Epoki Napoleońskiej wal do Riveta

Offline Pasterz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Grudnia 03, 2013, 14:21:07 »
    Ok dorwałem właśnie orginalną wersje gry. Chciałbym zapisać się do waszego Pułku. Jest to możliwe? Jest jakiś przypisany formularz rekrutacyjny?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #234 dnia: Grudnia 03, 2013, 14:30:06 »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Hubal

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #235 dnia: Grudnia 11, 2013, 00:11:15 »
    Veinrus, pochwaliłbyś się, że odświeżyłeś pierwszego posta :O

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #236 dnia: Grudnia 11, 2013, 05:39:43 »
    A po co? Ludzie nie znajO się na sztuce ;'(
    ...no prócz Garond'a ;)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #237 dnia: Grudnia 11, 2013, 14:06:51 »
    Marszałek sir Luca?

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #238 dnia: Grudnia 11, 2013, 17:56:29 »
    Marszałek sir Luca?

Niestety 'Król' nie pasowało
    :D:D

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #239 dnia: Grudnia 11, 2013, 22:21:24 »
    krul*