Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rady  (Przeczytany 1528 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Feniks

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jak Feniks z popiołów...
    Rady
    « dnia: Listopada 09, 2010, 15:47:55 »
    Macie jakies rady dla początkujących graczy które pomogą im lepiej grac?

Offline Reger26

• Użytkownik
    Odp: Rady
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 09, 2010, 15:55:48 »
    pewnie, nie daj sie zabic. Cwicz bloki.

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 09, 2010, 16:10:18 »
    Zapraszamy na serwer REF-u :) Rada- zacznij może od walki z tarczą i skorzystaj z tutoriala w singleplayerze. Reszta to godziny doświadczeń.

Offline pogomce

• Użytkownik
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 09, 2010, 18:25:35 »

Offline Zawisza Czarny

• Użytkownik
    • Polegaj jak na Zawiszy
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 09, 2010, 19:14:12 »
    Na początku ćwicz z tarczą (jeśli wolisz grać wojownikiem) potem próbuj grać z bronią dwuręczną.Mi na początku najlepiej się grało konnicą lecz polecam zacząć od strzelca.jak wolisz.Reszta to ćwiczenia wchodzisz na różne serwery no i walczysz ;) . Po kilku dniach tygodniach miesiącach będziesz już prawdopodobnie umiał dobrze lub świetnie grać.Wszystko od ciebie zależy[).

Offline J_Mad

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 07, 2010, 18:14:44 »
    No i z botami dostępnymi w normalnej grze radzę sobię, blokuję myszą wszystko. Dostaję czasami gdy po takim bloku chcę wykonać atak.
    Na duelach MP jest gorzej, wyraźnie widzę, że ciosy innych są szybsze. Nie ma szans, by mój cios doszedł, chyba że przeciwnik sam wbiegnie mi na ostrze, co kilka razy się zdarzyło, ale nie kończyło to walki. Przesuwam mysz za ciosem, co niby ma obracać postać i dać szybszy cios, ale nie widzę dużej poprawy. Moja postać zawsze macha jak cepem, przeciwnik robi cios jakby od niechcenia odpędzał muchę i to wystarczy, żeby mnie zabić. Nawet na tym filmiku z dwiema babkami widzę, że szybciej machają mieczem.
    To było o blokowaniu bronią. Jakbym wziął tarczę, to skończyłoby się na jej rozwaleniu albo dostałbym cios w momencie gdy moja postać bierze zamach, więc tarcza nie jest rozwiązaniem.

Offline Krzpl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 07, 2010, 19:12:05 »
    Ja tam zacząłem od półtoraka... Ale na początek proponuję zastanowić się jak chcemy grać, tzn. tarczownikiem, chodzić z dwuręcznym, albo grać kusznikiem lub konnym. Jak moi poprzednicy powiedzieli korzystać z treningu na singlu. Tyle mogę napisać.

@Up.
    To zależy jakie kupujesz bronie. Na multi musisz patrzeć jakie bronie bierzesz. Jeśli bierzesz broń, która jest "najlepsza" to bierzesz broń, która zadaje najwięcej obrażeń, natomiast inne bronie mają mniejsze obr., ale są szybsze. Dlatego należy patrzeć co kupujemy.

Offline Templariusz_9

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 22, 2010, 19:49:50 »
    tylko sprwdzalem cos

Niby co tu jest? Radzę nie podawać linków do pirackiego softu
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2010, 07:52:47 wysłana przez Templariusz_9 »