Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytanie  (Przeczytany 3737 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AdiX913

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pytanie
    « dnia: Listopada 08, 2010, 16:58:59 »
    Jak w multiplayer mieć pochodnie, widły (w Native)?
    Widziałem jak gościu pochodnię walczył a później sierpem kosą i widłami, Jak to zrobić?
    Proszę się rejestrować i grać na najlepiej północnej ameryce mój nick to AdiX913
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e4786c675b5a527641476

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    Odp: Pytanie
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 08, 2010, 17:03:29 »
    Zapewne widziałeś to na Nditions Duel Serwer. Admini często się tam bawią w np. ubieranie graczy w sukienki, albo dają im jako broń miecze samurajskie, widły, sierpy itp.

Wzięcie takich bronie podczas tradycyjnej rozgrywki jest niemożliwe... chyba że jesteś adminem.

Offline Feniks

• Użytkownik
    • Jak Feniks z popiołów...
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 09, 2010, 13:28:50 »
    Ja sciagnołem knur minimod 1.0  i mialem katane ^^

Offline Zawisza Czarny

• Użytkownik
    • Polegaj jak na Zawiszy
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 09, 2010, 19:08:08 »
    Żeby coś takiego mieć trzeba się bawić w opcjach albo coś ściągnąć nie jestem pewny.Też widziałem takie osoby i nie tylko na jednym lecz prawdopodobnie na wielu serwerach  można używać takich broni;)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 09, 2010, 22:59:01 »
    Chodzi o paczkę Vincenza. Jest ona dostępna gdzieś na Taleworlds. Oprócz pistolecików, zbroi itp. wprowadza też wiele innych przydatnych funkcji.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline pogomce

• Użytkownik
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 09, 2010, 23:43:26 »
    Dowiedziałem się o niej dopiero przy przeglądaniu moda pod mistrzostwa. Tak jakby Taleworlds wychodziło z założenia: robili tyle modów (gracze) więc i z serwerami sobie poradzą :/

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 10, 2010, 10:09:07 »
    Chodzi o paczkę Vincenza. Jest ona dostępna gdzieś na Taleworlds. Oprócz pistolecików, zbroi itp. wprowadza też wiele innych przydatnych funkcji.

Jakie to funkcje? Dostępne w Nativie? Czy to nie są jakieś cheaty?

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 10, 2010, 14:01:57 »
    Lepiej z tmy uważać...
    Mój kumpel sobie ściągnął tego "admin mod'a" i musiał reinstalować grę.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 10, 2010, 15:34:22 »
    Natomiast mi działa bezproblemowo a zabawa jest świetna ;]

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 10, 2010, 15:53:11 »
    Tylko szkoda, że tylko dla posiadacza xD
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 10, 2010, 15:59:23 »

Hmm...wesch96 a twój kumpel ma admina na jakimś serwerze czy też sam coś zakłada? Bo jeżeli ma własny serwer najpierw musi zainstalować coś tam jeszcze (skrypty dla serwera czy coś) a dopiero potem admin toola.

Czy coś dodaje? Na waszym serwerze była (i chyba dalej jest) ta paczka więc możesz popytać Glaedra (widziałem że przyzywał ban hammery). Można przyzywać zbroję admina (niesamowity armor) miecz admina (niesamowite obrażenia) i kilka innych rzeczy. Poza tym możesz leczyć graczy. Jednak wszystkie te rzeczy widać na dole w oknie chatu dlatego nie da się tego ukryć:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Clexane

• Użytkownik
      • CGZKM
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 10, 2010, 16:56:30 »

Hmm...wesch96 a twój kumpel ma admina na jakimś serwerze czy też sam coś zakłada? Bo jeżeli ma własny serwer najpierw musi zainstalować coś tam jeszcze (skrypty dla serwera czy coś) a dopiero potem admin toola.

Czy coś dodaje? Na waszym serwerze była (i chyba dalej jest) ta paczka więc możesz popytać Glaedra (widziałem że przyzywał ban hammery). Można przyzywać zbroję admina (niesamowity armor) miecz admina (niesamowite obrażenia) i kilka innych rzeczy. Poza tym możesz leczyć graczy. Jednak wszystkie te rzeczy widać na dole w oknie chatu dlatego nie da się tego ukryć:)

Ten kumpel tylko miał admina

Wyprzedziłem Cie Duncan :P Ups teraz się wydało kto ty ;]

Offline Fenox

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 12, 2010, 21:19:08 »
    Mam pytanie,
    dopiero zaczynam grać w M&B Warband na multi ale mi nawet nieżle idzie i chciałbym dołączyć do jakiegoś klanu ale niewqiem jak i do jakiego i co zwiazku z tym muj email to egracze2@wp.pl  piszcie na to forum
    Z gury dziękuje                         FENOX

Weź słownik do ręki i waść nie kalecz tak kulawo polskiego języka, którym to niejeden Wyspiański, czy inny Mickiewicz, tak wprawnie i z polotem, niemałym przecie, sprawnie operowali - samym sobie nie urągając i czytelnikom dobrze robiąc.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2010, 14:34:46 wysłana przez proud »

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 12, 2010, 21:26:38 »
    Wejdz do dzialu klany warband i tam sobie wybiez ten do ktorego chcesz dolaczyc.

Offline Clexane

• Użytkownik
      • CGZKM
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 13, 2010, 12:00:53 »
    Mam pytanie,
    dopiero zaczynam grać w M&B Warband na multi ale mi nawet nieżle idzie i chciałbym dołączyć do jakiegoś klanu ale niewqiem jak i do jakiego i co zwiazku z tym muj email to egracze2@wp.pl  piszcie na to forum
    Z gury dziękuje                         FENOX

Tak jak pan wyżej, wejdź w Klany i wyszukaj klan który Ci się podoba najbardziej. Pamiętaj nie liczy się tylko skill, ale dobra zabawa :P