Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasale lenna jak przydzielać?  (Przeczytany 1504 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline slimak123456

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wasale lenna jak przydzielać?
    « dnia: Listopada 07, 2010, 20:37:45 »
    Witam
    Chciałem się poradzić otóż mam własne królestwo które bardzo szybko się rozrasta mam przejąłem już cały teren Rhodoków kawałek swadii kilka miast z królestwa Veargirów i bardzo dużo zamków z chanatu Khergickiego. Mam bardzo dużo wasalów i tu rodzi się problem chciałbym rozdać lenna wasalom ale gdy przyznaje jednemu to z drugim spadają mi stosunki a dochodzą do mnie kolejni wasale którym i tak muszę przyznać lenna bo będą spadać z nim stosunki. Nie mogę nic zrobić bo z niektórymi wasalami już mam stosunki na -.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Wasale lenna jak przydzielać?
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 07, 2010, 21:04:16 »
    Nie ma tu żadnych innych możliwości jak tylko dawać po równo, lub tym z którymi masz lepsze sotunki lekko przytrzymać z dawniem lenn :) Nikt tu niestety Ci raczej nie pomoże.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Ukashq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wasale lenna jak przydzielać?
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 08, 2010, 10:59:43 »
    Pomoże Tweak MB :D można tam ustawić jak wasalae reagują na dawane lenna. Można zrobić nawet tak, że zamiast tracić będziesz zyskiwać w relacjach po nadaniu innym lenn :)