Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Elo elo!  (Przeczytany 3641 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    Re: Elo elo!
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 29, 2006, 00:57:39 »
    Niestety z tego co wiem to nie :( Ale popytam. Nasza strona i forum zostały dopiero dzisiaj otwarte, więć wiesz. Jestesmy jeszcze mala ekipa ;) No wlansie a jak dostaliscie sie na nasze forum? :)

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Elo elo!
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 29, 2006, 01:01:58 »
    Ja zobaczylem reklame w opisie na gg FOGa...;) W kazdym razie uwazam ze w Polsce trzeba rozbudowac troche swiatek M&B i dlatego ciesze sie ze powstala ta strona. Teraz najwazniejsza jest reklama strony i naszego moda gdzie sie da. Z tego co zauwazylem zainteresowanie M&B w Polsce jest niemale (chodzby liczba PW do mnie na samym totalwar.org z "pewna prozba";)

PS: pozwolcie na ludzkie rozmiary avatarow... przynajmniej 120x120... przynajmniej poki nie ma wiecej uzytkownikow (thx:)). No i proponuje zmienic kolorystyke forum bo za bardzo daje po galach;)

PS2: spoko tymczasem proponuje sie zarejestrowac na naszym forum i tam zglaszac swoje sugestie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 29, 2006, 01:19:51 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    Re: Elo elo!
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 29, 2006, 01:08:07 »
    No wlasnie my sie reklamujemy gdzie mozemy, a jak bedziecie zareklamowaniu u nas my u was, to bedzie o nas razem glosniej :) Moze gdyby sie udalo to otworzylibysmy dla was nie tylko 1 temat w dziale mody, ale cale male podforum :)

Offline Justin Timberlake

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #18 dnia: Września 03, 2006, 10:50:23 »
    Cześć wszystkim! Gram w Mount&Blade od kilkunastu dni po 8 godz. dziennie. Mój paker ma 27 lvl i jest giermkiem (squire czy jakoś tam)

Offline Covall

• Użytkownik
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #19 dnia: Września 03, 2006, 20:18:50 »
    Witamy!
    A tak a propo to jest temat z moim przywitaniem, ale luzzz ;)

Offline FoG

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Blackening
    « Odpowiedź #20 dnia: Września 04, 2006, 16:30:03 »
    wg mnie takie tematy powinno sie zamknac i zasadzic do oftopika :P bo toz to jawne nabijanie postow :P