Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: serwer  (Przeczytany 1228 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bartus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    serwer
    « dnia: Listopada 03, 2010, 20:06:57 »
    witam,
    Gram w multi WB dopiero od wczoraj i zauważyłem że mam dostępne tylko zagraniczne serwery, czy ktoś może mi powiedzieć jak znaleźć nasze Polskie serw. Jest tylko "hasło serwera"  oraz "źródło" typu internet sieć lokana i ulubione co dalej??

A drugie moje pytanko dotyczy klanów jest ich jak zauważyłem dość sporo jak można do nich dołączyć ?? Na pewno trzeba wysłać podanie czy coś w tym stylu ale czy każdy klan ma swój własny serwer czy jak??

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: serwer
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 03, 2010, 20:10:19 »
    Niektóre mają, niektóre nie. Nie ma filtra ,,międzynarodowego'', ale polskie serwy rozpoznasz po tagu PL. Wejdź do działu Klany Warband, a dowiesz się wszystkiego o klanach :)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Krzpl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 03, 2010, 20:19:07 »
    1. Serwerów naszych jest mniej więcej dużo. Na stronie tawerny masz je wypisane (większość). Możesz mieć włączony filtr serwerów, albo masz słaby internet.
    2. Tak klanów jest dużo i można do nich dołączyć. Wystarczy złożyć podanie na stronie klanu (jeśli ją posiada), albo napisać do kogoś z członków klanu. Większość ma swój serwer.

Offline bartus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 03, 2010, 21:13:26 »
    wyczytałem że jest Kanał Mumble serwera "PL_mountblade_info" jak mozna do niego wejść ??

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 03, 2010, 21:46:49 »
    Naprawdę nie jest trudno to znaleźć na forum... Zwłaszcza, że serwer ma swój własny dział...
    Proponuję zacząć poszukiwania TU.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline bartus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 03, 2010, 22:09:45 »
    wielkie dzięki sir Luca właśnie o to chodzilo :)

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 04, 2010, 17:28:22 »
    Niestety osoba odpowiedzialna za serwer Mumble nie odpowiada ( przynajmniej mi ) na chęć wejścia na serwer