Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gra nie ma dźwięku ani muzyki, w menu gra nie reaguje.  (Przeczytany 1272 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ngageman

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gra nie ma dźwięku ani muzyki, w menu gra nie reaguje.
    « dnia: Listopada 02, 2010, 20:48:31 »
    Po 3 miesiącach przerwy znowu wróciłem do Mount&Blade i wyskoczył mi problem jak nie mało. Zainstalowałem moją pudełkową wersję gry: (plka 1.10 ), nie jestem w stanie wystartować gry. Menu(w native)  nie reaguje na bodźce (nie można nawet z niego wyjść nie mówiąc o  rozpoczęciu gry, treningu, wejść w opcje itd.) brak także muzyki i efektów dźwiękowych . Problemy nie ustąpiły mimo spachowania do 1.11, użycia modów, ani poczwórnej reinstalacji. (podejrzewam że to  coś z  plikami  rejestru ale nie wiem co, gdzie, jak zależało by zmienić ) POMOCY!!!!!!

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Gra nie ma dźwięku ani muzyki, w menu gra nie reaguje.
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 02, 2010, 21:51:58 »
    Hmm, może wymieniałeś sprzęt podczas tej przerwy i teraz Ci nie chce pójść?

Offline ngageman

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Gra nie ma dźwięku ani muzyki, w menu gra nie reaguje.
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 02, 2010, 22:13:06 »
    Nic nie wymieniałem, sprzęt jaki był - taki jest(laptop). Nic także wielkiego nie instalowałem/grzebałem w systemie. Nie rozumiem co jest grane...