Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Osiągnięcia  (Przeczytany 1821 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nixxx

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Osiągnięcia
    « dnia: Listopada 01, 2010, 20:34:16 »
    Witam! Zastanawiałem się jak osiągnąć osiągnięcie z zaganianiem wieśniaków na mapie... może ktoś dać jakąś podpowiedź?

I z góry proszę żeby admin nie zamykał tematu bo mam zamiar pytać się częściej o tego typu zagadnienia.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Osiągnięcia
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 01, 2010, 20:56:10 »
    Witam! Zastanawiałem się jak osiągnąć osiągnięcie z zaganianiem wieśniaków na mapie... może ktoś dać jakąś podpowiedź?

"osiągnąć osiągnięcie z zaganianiem wieśniaków na mapie"... Czy tylko ja tego nie rozumiem O_o???
    Nixxx sformułuj to inaczej bo ni ch** nie rozumiem o co ci chodzi :D

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 01, 2010, 21:20:26 »
    Chodzi po prostu o to żebyś lał wieśniaków co chodzą po mapie . Ja raz zaatakowałem i od razu mi zaliczyło więc nie wiem jak będzie u ciebie.

Offline Nixxx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 01, 2010, 21:26:28 »
    Aa ok, czyli mam tylko rozwalić grupkę wieśniaków?

Offline Jakobosik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 01, 2010, 21:31:12 »
    Jeśli chodzi ci o osiągniecie :
    RATUNKU! BIJą MNIE WłADCY!
    Zabawiaj się męczeniem niewinnych wieśniaków na mapie.

To tak.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 01, 2010, 23:17:50 »
    ... Nadal nie rozumiem:D. Mówicie o jakimś modzie? Nie widziałem w native żadnego systemu osiągnięć. Mógł by mnie ciemnego ktoś oświecić;]?

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 01, 2010, 23:21:49 »
    Tak! Oświecę cię! Nawet specjalnie dałem żarówkę w temacie :P
    Chodzi o to, że po patchu 1.132 (bodajże... możliwe, że 1.131) dodano takie cuś jak osiągnięcia na Steamie zarówno do multi jak i do singla. Pan Nixxx pytał się jak jedno z nich wykonać...

Pozdrawiam!
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 01, 2010, 23:23:13 »
    ... Nadal nie rozumiem:D. Mówicie o jakimś modzie? Nie widziałem w native żadnego systemu osiągnięć. Mógł by mnie ciemnego ktoś oświecić;]?

W steamie są możliwe osiągnięcia dla warbanda, zrób coś a ci się pokaże jakiś znaczek dodatkowy oznaczający osdiągnięcie.
    znaczki i są do multi i singla.
    Jest to tak nieklimatyczne że szkoda gadać, STEAM TO SHIT widać że osiągnięcia w ogóle nie do klimatu, pod jakąś dzieciarnię zrobiona.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Nixxx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 03, 2010, 08:12:13 »
    KTO SIę PRZEZYWA, TAK SAM SIę NAZYWA
    Wdaj się w bójkę z lordem przez znieważenie lub wyzwanie go na pojedynek.

a wie ktoś jak wyzwać na pojedynek lorda?

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 03, 2010, 09:12:01 »
    Tak. Musisz dostać zadanie od innego lorda, który jakiegoś innego nie lubi i uważa, że szerzy złe poglądy w królestwie i masz go znieważyć. Wtedy trzeba do tamtego podjechać, splunąć mu w twarz i rozwalić w pojedynku na miecze.

Pozdrawiam!
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.