A więc (wiem, że tak się nie zaczyna, ale trudno) mam pewien problem. Otóż mam własne królestwo w grze i ogółem mi się w nim powodzi, ale chciałbym spróbować czegoś nowego, poczuć wolność. Od pewnego czasu jeżdżę sobie tylko z Lezalitem i Mathled w oddziale, wykonuję zadania od mistrzów gildii, eskortuję własne karawany oraz niszczę kryjówki bandytów, ale to mi nie do końca wystarcza. Chciałbym się zaciągnąć jako najemnik do jakiejś frakcji, gdyż wtedy jest to uczucie, że jesteś kimś, kto jest bardzo dobry w boju i dzięki tobie armia zwycięża (no... w każdym razie coś w tym stylu). Problem natomiast tkwi w tym, że aby to zrobić musiałbym przestać być królem. I stąd moje pytanie: Czy da się abdykować (tzn. przestać być królem) i przekazać rządy jakiemuś wasalowi lub żonie tak by potem znów móc powrócić? Ogółem mam też pytanie jak zostać najemnikiem bo dotychczas widziałem tylko opcję: "Przybywam by zaoferować ci mój miecz w twoim wasalstwie" (czy jakoś tak), ale słyszałem na forum o możliwości bycia najemnikiem. Liczę na trafne i szybkie odpowiedzi.
Pozdrawiam!