Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Star Wars: The Force Unleashed II  (Przeczytany 1048 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline qdaniel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Star Wars: The Force Unleashed II
    « dnia: Października 31, 2010, 23:19:55 »
    Star Wars: The Force Unleashed II
    Świeżutka, jeszcze gorąca. Grał ktoś? Fajna czy crap niewart żadnych pieniedzy?
    Na gry-online - 55%.
    RECENZJA:
    Krótko mówiąc - opinie Wasze proszę. : )
    "Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki?" Woody Allen

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Star Wars: The Force Unleashed II
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 01, 2010, 11:11:53 »
    Co chcesz wiedzieć? Napalałem się na tą grę od roku, od zakupu 1 i informacji o 2. Po przeczytaniu tej recenzji wiem, że jej nie kupię. Może kiedyś, w ramach jakiejś promocji, która na szczęście nastąpi niedługo. Bo widzisz, złe gry dobrych koncernów nie dają im wystarczających dochodów, i w tym momencie dobry koncern jest zły bo wydał złą grę. Więc jeśli wierzyć tej recenzji, że gra jest taka krótka (na 100% jest) i nudna (to już jest subiektywne odczucie), to koncern, który wydał taki szit na p e w n o za jakiś czas obniży cenę o 20%-50%, żeby chociaż koszty się zwróciły.

Niestety, wiele osób nie czyta recenzji i "specjaliści" od TFU II i tak trochę kasy zgarną w pierwszym miesiącu po wydaniu gry.

Moje zdanie jest takie:

Jeśli nie będzie do tej gry bezpłatnego DLC, już nigdy nie uwierzę w studio Aspyr, a i zaufać Lucas Artsowi będzie trudniej...
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 01, 2010, 19:41:31 »
    Ja natomiast twierdzę, że historia opowiedziana w grach z serii Force Unleashed jest godna uniwersum SW ale wykonanie tych gier woła o pomstę do Vadera . Fajnie się bawi mocą ... ale przez chwile ;/ Jedynkę grałem na PSP i tam to była gra naprawdę fajna ale wersje na PC i na konsolę next-genowe to jest nudząca , trywialna gra . Tak samo jest z dwójką  i na razie moją opinię opieram na recenzjach . Pomysł to jedno ale wykonanie...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2010, 14:06:09 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline woyo-sensei

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Wątek o modzie na oficjalnym forum TaleWorlds
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 01, 2010, 20:32:03 »
    No i ja na tą grę dałem 30 funtów w dniu premiery... Za co? Do tej pory się zastanawiam. Było to najdoższe (i jedyne) demo, jakie kupiłem. Krótka, bo jeśli nie trafi się na denerwującego buga w wersji na PC można ukończyć ten tytuł w 4 godzinki... To jakiś absurd... Grafika niby lepsza, ale nie widać tego, bo brakuje otwartych przestrzeni. Konsolki nie dawały rady, co? :) Schemat korytarzy, które wyglądają niemal tak samo: korytarz, drzwi, korytarz, sala, drzwi, korytarz, winda (która wygląda jak drzwi), znowu korytarz, znowu drzwi, itd itd itd.
    Jak na LA to bardzo dziwne posunięcie, ostatnią szansą jest Old Republic (który podobno będzie mega-klapą). Jeśli i z tym sobie nie poradzą, to będzie to oznaczać powolny początek końca serii Star Wars...

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 01, 2010, 21:34:25 »
    LA może uratować, o ile wyjdzie, Empire At War II.

A co do ToRa...
    Wszędobylscy jedi i wszystko jasne, na bank przesądzi o tym klimat tych postaci...
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin