Hej. Mało czasu ostatnio spędzam przy komputerze, jeszcze mniej przy modzie. Ale! Poczytajcie posty o tym że mod zostanie wydany w lipcu... Widział tam ktoś mój podpis czy grupę użytkowników robiących sobie jaja? Ja napisałem abyście przybyli z dyskietkami pod Malbork - myślałem że to już wyjaśni ironię sytuacji w zupełności (zapytajcie kogoś kto ogarnia komputery gdzie jest wejście na dyskietkę 8,5 cala).
Data wydania była wyssana z palca przez kilku użytkowników którzy podchwycili wspólny żart. ; P
Aczkolwiek. Mod nie upadł, nie jest też zawieszony. Fakt, działam mało, ale wszystko co robię to zawsze krok do przodu. Jeśli ktoś chce przyspieszyć wydanie moda - proszę bardzo - potrzeba tu orków i Mordoru. (: Mogę to wszystko nadal robić sam, wtedy to zajmie po prostu więcej czasu. Szczególnie że prawie każdą chwilę spędzam albo w pracy albo na turniejach rycerskich. Tak od siebie - podoba się m&b? W 'realu' jest jeszcze lepiej. [; Wystarczy wyjść na dwór i przyczepić się do jakiejś grupy rekonstrukcyjnej. ; p A nie czekać na wydanie modów! ; P
Pozdrawiam serdecznie!