Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: CoE - Wątek Archiwalny// Zamknięty  (Przeczytany 15043 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amoresso

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Conflict of East
    « Odpowiedź #45 dnia: Października 25, 2010, 12:54:44 »
    Cytat: Amoresso  Wczoraj o 22:44:19
    (...)więc nie gadaj CO JEST ŹLE (...)
    tylko co trzeba poprawić

Nie urywaj kontekstu tylko przytaczaj całą myśl. :P Chodzi o to, że gadanie typu to, to i to jest złe działa dość wkurzające. Bo ty coś robisz i ci jadą jak po maśle. Chyba lepiej z kimś pogadać i powiedzieć, że coś można poprawić i usłyszeć co ma na to do powiedzenia moder. Jak krytyka to konstruktywna a nie jedno-epitetowa "ZŁE"

Co do map to się zgadzam, fajnie by było gdyby na następne testy mapa była bardziej dopracowana, no i ogóle tworzenie map to będzie ciężka praca tutaj, patrząc już na samo rozplanowanie strategiczne.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 25, 2010, 15:01:45 »
    Obiecuję, że następne beta-testy odbędą się na nowej i dopracowanej mapie :) Poza tym Ciebie Proud także zapraszam na testy, przyda się więcej osób, które znają się na moddingu i dadzą jakieś propozycję możliwe do wykonania.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 25, 2010, 17:39:43 »
    Poza tym Ciebie Proud także zapraszam na testy(...)
    Ostatnio miałem już wpaść, ale niestety dzień totalnie mi nie pasował... Zobaczymy jak teraz będzie i jeśli będę mógł, to nie ma problemu. :)

Offline Skrabek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 25, 2010, 20:39:12 »
    Nie urywaj kontekstu tylko przytaczaj całą myśl. :P Chodzi o to, że gadanie typu to, to i to jest złe działa dość wkurzające. Bo ty coś robisz i ci jadą jak po maśle. Chyba lepiej z kimś pogadać i powiedzieć, że coś można poprawić i usłyszeć co ma na to do powiedzenia moder. Jak krytyka to konstruktywna a nie jedno-epitetowa "ZŁE"
    Więc mam za was wszystko zrobić? Jako tester piszę wam co uważam za złe. Samo to powinno wam mówić, że coś w tym nie gra. A co wy uznacie za warte poprawki i poprawicie zostawiam wam bo nie jestem pomysłodawcą. Więc jeśli chcecie dokładniejszych opisów co jest warte poprawki to powinniście ustalić pomiędzy sobą, bo niektóre poprawki mogą zmienić mechanikę gry na taką jaką nie miała być w waszych głowach pomimo tego, że można było rozwiązać problem w inny sposób. A co do tego, ze tak świetnie grasz mam tylko jedną odpowiedź:
    [...]Co do twego ps: Wiesz szczerze powiem, że nie jestem tak świetny i boski jak ty, [...]
    Co do trybu: mam nadzieję, że zmniejszycie czas potrzebny do przejęcia flagi bo atakujący nie wygrają za chiny (no chyba, że pozbędą się 90% obrońców). Czekam na testy

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 26, 2010, 06:16:09 »
    Ale warto żebyś do tej oceny dodał coś od siebie, podsunął jakiś pomysł lub powiedział jak ty to widzisz. Może twój pomysł akurat będzie trafny i pomoże coś poprawić.
    Ja się w ogóle nie znam na skryptach i modowaniu, ale pomysłów to cała masa. A to czy można to zrealizować itd, to już zależy od osób które się znają na modowaniu i to im oceniać czy da radę czy też nie.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 26, 2010, 16:21:36 »
    Bardzo fajny pomysł i jeśli to odpowiednio zbalansujecie i stworzycie zajebiste mapy to może nawet ludzie z TW się czegoś od Was nauczą :))
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 27, 2010, 17:31:13 »
    Tam co do machin oblężniczych, grał ktoś w m&m waterloo? tam armat jest co nie miara a jak taka kula pierdyknie w mur, lub pomniejszą twiedzę z wieloma obrońcami to łohoho.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 27, 2010, 19:49:21 »
    Moim zdaniem armaty w mm waterloo to akurat największa klęska tego moda. Zdarzyło mi się, że kula przeleciała mi przez brzuch, i ......... nic. Natomiast mój towarzysz metr za mną legł na miejscu. Poza tym, kule przebijają się przez nawet 3 (!!!!!!!!!!!) warstwy palisad, nie niszcząc ich, i często nie raniąc obrońców na nich.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #53 dnia: Listopada 06, 2010, 01:45:23 »
    Cichutko się zrobiło, więc wrzucę screena zbroi, która na pewno pojawi się w modzie.

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #54 dnia: Listopada 06, 2010, 17:48:58 »
    Fajna. Możecie zarzucić na czym się wzorowaliście? Bo chętnie bym taką zobaczył w rzeczywistości jak wyglądała :P
    Sława!

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #55 dnia: Listopada 06, 2010, 18:18:50 »
    Mi to wygląda na jakąś "konwersją" zbroi typu maksymiliańskiego (przykład) z czymś wcześniejszym...

Chociaż oczywiście nie mówię, że jest źle, bo wygląda ona bardzo przyjemnie i wizerunkowo raczej pasuje do czasów w których dzieje się akcja moda. Nie jest to może w 100% zbroja typu gotyckiego, ani mediolańskiego, ale i tak jest fajna. :) Zresztą i tak nigdy nie czepiałem się detali w modach i osobiście cieszę się, że dokładacie jednak coś "cięższego" do modyfikacji.