Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: OIM Pytanie o Rebelie Janusza Radziwiła  (Przeczytany 4235 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rafaell

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    OIM Pytanie o Rebelie Janusza Radziwiła
    « dnia: Października 15, 2010, 21:54:18 »
    Jak widać pytanie dotyczy Rebeli.
    Podbiłem zamki miasta wsie mam 10 lordów w zamkowym więzieniu 4 jest po mojej stronie a 8 lata sobie z 20 30 ludźmi. (Rzeczpospolita nie ma nic)

Pytanie : Kiedy Rzeczpospolita Polska podda się i uzna Panowanie J.Radziwiła. Mam ich wszystkich wyłapać?

Proszę o pomoc bo gram już chyba z 50h i myślałem że jak wszystko podbije to będzie spokój :D

Offline barwi

• Użytkownik
    Odp: OIM Pytanie o Rebelie Janusza Radziwiła
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 04, 2010, 14:00:09 »
    Obawiam się że będziesz musiał ich wszystkich wyłapać. Przynajmniej u mnie tak było że Szwecja padła dopiero jak dopadłem ostatniego wałęsającego się generała.

Offline electricatom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 04, 2011, 14:59:22 »
    a ja mam takie pytanie względem rebelii, jakie wymagania muszą być spełnione by ją wogóle zacząć? zawsze odpowiada mi że nie mam wystarczająco dużo sławy a mam jej już ponad 150!!! szacunku mam ponad 20, a on dalej nie chce tej rebelii rozpocząć, zaczołem nawet walczyć z polakami i za każdym razem kiedy spotykam jakiegoś to on potwierdza że okryłem się sławą w walkach że niema mi równych a radziwiłł dalej swoje... i jeszcze pare pytań nie do tematu (mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie za to) chcę być szlachcicem u chmiela, ale nie mam u niego opcji zostania szlachcicem, wypełniłem już wszystkie zadania specjalne, pomagam im w wojnie a oni dalej mnie nie chcą wziąść, mam z kozakami jakieś 20-17 stosunków, z chmielem przyjaźń, może to przez to że mam aktywowane zadanie czarnego chetmana i tej rebelii radziwiłła? kupiłem grę niedawno, oim złota edycja, niewgrywałem żadnych pathy moja wersja gry V. 1.143

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 15, 2011, 22:53:53 »
    Musisz zmienić nazwę postaci na Kmicic. Potem wyzwij na pojedynek Pana Wołodyjowskiego, przegraj i Radziwiłł sam cię znajdzie.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 15, 2011, 23:09:06 »
    Uroki zbugowanego OiM. Co do Radziwiłła walnij z 400 sławy i idź
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 18, 2012, 16:58:48 »
    Aby zostać szlachcicem trzeba mieć 200 sławy
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline terminatorxddd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 18, 2012, 17:19:13 »
    Co do pierwszego pytania: żeby Rzeczpospolita upadła po podbiciu ich wszystkich ziem musisz jeszcze resztę lordów pokonać w bitwie.

Offline barwi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 22, 2015, 09:33:06 »
    Wiem, że minęły lata od ostatniego komentarza, ale może ktoś odpowie: czy wystarczy pokonać tych lordów, czy trzeba ich wziąć do niewoli? Czy nie mając żadnych miast po ucieczce z pola bitwy gdzieś się zrespawnują i będę musiał ich ponownie szukać? Co z lordami, których mam w niewoli (w tym Jana Kazimierza) - czy mogę ich wypuścić, kiedy oferują mi okup, czy też będę ich musiał wtedy szukać i pokonać?