Panie ale to jest spam!
4. Tematy nie służą jako poligon do rozwiązywania spraw między klanowych tylko do prowadzenia dyskusji ściśle związanych z życiem klanu.
Punkt regulaminu działu klany WB.
5. Nie dostosowanie się do zasad działu i regulaminu poskutkuje otrzymanie warna lub bana.
A oto kolejny.
Tak więc moim zdaniem mam całkowite prawo prosić adminów by wątek ten pełnił dalej funkcję reprezentatywne.
Jeśli ZKMowi i tobie Grievousie(Przekręcenia były omyłkowe nie celowe) na tym by te "taśmy prawdy" dalej były na tawernie to mają oni swój wątek. I to chyba na nim sprawy związane z serwerem zkmu powinny być załatwiane...
Co do usuwania ukrywania itd... Człowieku to tylko wygłupy Don Terra i gdyby mi to jakkolwiek przeszkadzało dał bym mu coś więcej niż upomnienie(które nic nie znaczy oprócz świadomości że, ktoś się tobą zajął) za wulgaryzmy.
Taaa...jak widać Lygrrysie masz dość krótką pamięć...piszesz takie rzeczy a kilka dni później spamujesz w temacie innego klanu.
Mam tego serdecznie dość...Lygrrys proszę ogarnij się w końcu! Czas trochę napisać w waszym temacie. Nawet nie będę wypisywał o waszym zachowaniu...nie chciałem wstawiać tych screenów ponieważ generalnie miałem gdzieś co tam sobie pisaliście, potem umówiliśmy się że starczy tego i że takie sprawy będziemy załatwiać na PW. Ale jak widać wam nigdy dość. Więc zapoznajcie się z tymi screenami zanim wyślecie nam kolejną marną prowokację. Pozwoliłem sobie zatytułować niektóre z tych obrazków.
Wasz klasyczny numerek z wymazywaniem nicków...jednak SZ_Koz mówi wszystko. Jeżeli będziecie tego chcieli bardziej to mogę udostępnić nieocenzurowanego screena.
Tutaj kilka teamkilli, ze swojej strony chciałbym wam za nie podziękować wcześniej nie sądziłem że jesteście aż tak niepoważni (tak się bawi PF)...
Tu macie screeny z serii "Dojrzały Tajulek" (teamkille oczywiście)...
Na tych screenach przedstawiam wasz całkiem niezły numerek (kilka uderzeń by zabrać mi 90% hp) i nie zostawić dowodów.
Wasz generał też daje niezły przykład...
Poniżej przykład hipokryzji który zrozumiecie chyba tylko wy (czy to nie wy tak chwaliliście się na TS antykomunizmem)?
EDIT: Umówiliśmy się że takie sprawy będziemy załatwiać na PW a wy jak widać olaliście to sobie ciepłym moczem. Naprawdę nie rozumiem waszych marnych prowokacji, nie chce mi się odpisywać...jeżeli możesz to postaraj się o to by Lygrys nie spamował bo nie potrzeba nam zbędnego burdelu w temacie a niektórzy wasi członkowie (nie zamierzam uogólniać, chodzi o poszczególne osoby) robią sobie kompletne jaja...zresztą te screeny wcale sprzed dwóch miesięcy. Poza tym co mam myśleć? Że wasza mentalność zmieniła się z dnia na dzień? Że jednego dnia zachowujecie się jak dzieci a drugiego spamujecie nam w temacie jacy to jesteśmy żałośni?