Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PF] Popioły Feniksa  (Przeczytany 10454 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    [Native][PF] Popioły Feniksa
    « dnia: Października 14, 2010, 22:44:02 »
    Witajcie

Zostałem poproszony o założenie tego tematu.

Do społeczności Warbanda wita nowy klan. Lecz ze starymi realiami. Klan Popioły Feniksa powstaje aby przywrócić przynajmniej w pewnym stopniu stare dobre czasy gdy liczyła się dobra zabawa nie zważając na wszystko, a wyniki były tylko dodatkiem.

Forum klanu :
    http://popiolyfeniksa.forumowisko.net

Baner Klanu :
    Na razie brak

Członkowie klanu

Rada klanu :

Lider - Lygryss
    Dowódca - Arthasan
    Doradca - Chidori
    Sprawy zagraniczne - Samowar 
    Sprawy Polskie - Movart
    Sprawy Klanowe - Talar
    Technikalia -  Ive Morce

Klanowicze :

1. Rizzet
    2. RaY
    3. Major
    4. Antykaczor
    5. Natural
    6. Axan
    7. Maxiu
    8. Tajulek
    9. Ingwar
    10. Wallace
    11. Kasztan
    12. Natural

Nie każdy jeszcze  Klanowicz SZ zadeklarował swoją obecność w PF. Wiec to nie pełny skład.

Rekruci :

-IceMan

Rekrutacja :

Aby dołączyć do klanu należy złożyć podanie na forum klanu. Kroki powstępowania opisane są w dziale Rekrutacja oraz kroki po złożeniu podania w  Regulaminie.  Następnie podanie zostanie rozpatrzone.

Co do mojej osoby : Jako iż nie mam czasu i zazwyczaj na komputerze mogę być  dopiero od 20.00  jestem w klanie tylko jako doradca. Pomagam i doradzam. Dlaczego to pisze? Proste. Niedawno opuściłem REF z powodu braku czasu. Nie chcę aby mówiono iż kłamałem i zakładam sobie klan, a podkreślam klan nie jest mój, poproszono mnie o założenie tematu gdyż większość pomysłów jest moich.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 22:16:56 wysłana przez Rome »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: [Klan] Popioły Feniksa
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 14, 2010, 22:48:13 »
    Życzę powodzenia... Mam nadzieję iż wasza nazwa jest stała i nie będzie zmieniana jak rękawiczki.
    Tak na marginesie: Dziwny stosunek stanowisk kierowniczych do szeregowych, a mianowicie 7:7.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 14, 2010, 22:49:25 »
    Życzę powodzenia... Mam nadzieję iż wasza nazwa jest stała i nie będzie zmieniana jak rękawiczki.
    Tak na marginesie: Dziwny stosunek stanowisk kierowniczych do szeregowych, a mianowicie 7:7.

Nie, nazwa jest stała :) gdyż jak to powiedziałem założycielom SZ "Ma być to reforma ostateczna".

A co do stosunku to i owszem : D ale jak już wspomniałem nie wszyscy zgłosili jeszcze swoją przynależność :)

Offline Wambo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 14, 2010, 22:56:20 »
    Celtic Horde, Bukkake Warriors, Defender of the Cross, Sicz Zaporoska gratuluję piątej i oby ostatniej nazwy.

W imieniu klanu SRT życzę powodzenia na nowej drodze :p.

EDIT1:
    klan CH to zupełnie co innego ;)
    A mniejsza oto xd. To w takim razie gratuluję czwartej nazwy :p.
    « Ostatnia zmiana: Października 14, 2010, 23:25:37 wysłana przez Wambo »

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 14, 2010, 23:00:51 »
    Zmiana nazwy spowodowana była szybkim napływem nowych osób (z nowymi pomysłami) do klanu SZ. Nawiasem mówiąc, te nowe osoby stanowią większość w radzie. ;]

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 14, 2010, 23:16:06 »
    W imieniu klanu PF dziękuje za pozdrowienia, wyprostowując sprawę dodam że klan CH to zupełnie co innego ;)
    « Ostatnia zmiana: Października 14, 2010, 23:20:14 wysłana przez lygrys »

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 14, 2010, 23:19:50 »
    Wiesz Wambo ,co kilka miesięcy trzeba rozwiązać stary klan i założyć "nowy"...nowe grafiki,nazwa,zasady i tym podobny stuff powoduje u niektórych niekontrolowany wzwód i motywuje ich do działania.Tak swoją drogą to na kij wam tyle rang, banner(który lada moment stworzycie) i w ogóle jakakolwiek nazwa skoro tutaj chodzi o zabawę?Takie pierdółki jak rangi i bannery robi się gdy klan chce coś osiągnąć i nie chce przy tym "wieśniacko" wyglądać xD

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 14, 2010, 23:21:18 »
    Witam stary-nowy klan, i życzę... Powodzenia :)
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 14, 2010, 23:28:43 »
    Wiesz Wambo ,co kilka miesięcy trzeba rozwiązać stary klan i założyć "nowy"...nowe grafiki,nazwa,zasady i tym podobny stuff powoduje u niektórych niekontrolowany wzwód i motywuje ich do działania.Tak swoją drogą to na kij wam tyle rang, banner(który lada moment stworzycie) i w ogóle jakakolwiek nazwa skoro tutaj chodzi o zabawę?Takie pierdółki jak rangi i bannery robi się gdy klan chce coś osiągnąć i nie chce przy tym "wieśniacko" wyglądać xD

Wyczuwam w twoim poście nieodpartą drwinę kąbiner.

A co do pytań.

Ależ my chcemy coś osiągnąć , kto ci powiedział i gdzie masz napisane że nie chcemy ? Chcemy choć by osiągnąć sympatyczną i miłą atmosferę . Klan ma dawać radość z gry ale także ma być poważny. Czyż nie jest przyjemniej gdy widzisz się zastępy Klanowiczów o tych samych banerach ? Czyż nie jest przyjemniej gdy łączy was jedna nazwa ? Klan powinien posiadać nazwę. Nie ogłaszamy się jako grupa, tylko klan, a co to za klan bez nazwy ?.
    Rang nie jest przecież wiele. Członkowie rady (bo w każdej organizacji musi być coś co kontroluje wszystko inaczej nie ma ładu) , klanowicze i rekruci (przecież po 4 min nie poznamy osoby, jaka jest i co tak naprawdę oczekuje). Co do zmiany nazwy . To miał być nowy klan , nie SZ ze zmianą nazwy. Ale SZ  chciało się dołączyć do projektu. Jako iż członków SZ znaliśmy doskonale czemuż nie mieli byśmy się zgodzić ?

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 14, 2010, 23:31:44 »
    Ha, w takim razie witam w imieniu swoim jak i klanu ZKM "starych-nowych" znajomych :)
    Przyznam, że właśnie ostatnio się dziwiłem dlaczego Lygryss nosi tag PF ale teraz już wszystko jest jasne :]

Offline Ernest_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 15, 2010, 06:58:42 »
    Nie no miło słyszeć takie słowa o Chorągwii. Życzę  powodzenia...

Pozdrawiam
     Ambasador _CG, Ernest_PL

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #11 dnia: Października 15, 2010, 10:29:27 »
    Na razie klan prezentuje się bardzo dobrze... Zaciekawiło (a raczej rozśmieszyło) tylko jedno
    ...CZŁOWIEK JEST NAJWAŻNIEJSZY...
    szto to? Nowa kampania wyborcza? xD

Życzę sobie i innym klanowiczom powodzenia, Tajulek

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 15, 2010, 10:32:10 »
    Nie wiem po co znowu zakładanie nowego klanu jak to jest to samo.. ale życzę powodzenia.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Października 15, 2010, 12:53:36 »
    Nie wiem po co znowu zakładanie nowego klanu jak to jest to samo.. ale życzę powodzenia.

Za to powinienem spalić cię na stosie ; ]

Tu nie ma nic związanego z SZ oprócz tego iż członkowie SZ się do nas dołączyli. Wbij na ts ive (wiem ze masz) i spytaj się gdzie było lepiej. Jak na razie każdy zauważa zmiany.

X - PF
    Y - SZ

Nie można powiedzieć ze klan "X" jest taki sam jak klan "Y" skoro klan "X" powstawał bez inicjatywy członków klanu "Y". Do tego przy tworzeniu klanu "X" nic co jest w klanie "Y" nie było brane pod uwagę.

Apeluje do wszystkich aby przestali mówić iż to koleina  zmiana nazwy klanu SZ. Gdyż projekt klanu PF realizowany był nie przez klan PF lecz pewnej grupy. Następnie projekt został przedstawimy SZ z zapytaniem czy nie zechcieli by uczestniczyć w nim. Jak już napisałem klan SZ przestaje istnieć , nie ma jego kontynuacji.
    « Ostatnia zmiana: Października 15, 2010, 13:02:53 wysłana przez Chidori »

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 15, 2010, 13:33:20 »
    SZ jest teraz jak dinozaury xD wyginęły... ale gady jako grupa nadal istnieją ^^
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl