Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja polski.  (Przeczytany 3190 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Reprezentacja polski.
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 14, 2010, 11:39:58 »
    Po pierwsze nie ma się o co kłócić. Po drugie jak coś z tego wyjdzie to życzę powodzenia. Po trzecie Blackitt sam wiesz jak się zachowywałeś, myślę że do tej pory połowa mojego klanu w tym ja [sam aktualnie w stanie spoczynku jestem] nie wie dlaczego odszedłeś. Nie raczyłeś się z nami nawet pożegnać ani wyjaśnić motywów swojej decyzji. Uważałem Ciebie za dobrego gracza.....chyba nadal uważam, ale po faktach, które miały miejsce nie uważam żebyś był osobą na wysokim poziomie kulturalnym, przykład niepożegnania się jest jednym z potwierdzeń mojej tezy, o innych nie będę wspominał, zainteresowani wiedzą co mam na myśli. Nie piszę tego aby Ciebie w jakiś sposób zdyskredytować, sam wiesz jak się zachowujesz i bierzesz za to odpowiedzialność. Nie dziw się więc reakcjami jakie tu czytasz. Myślę, że bardziej wynikają one z żalu tych osób do twojej persony, do sposobu w jaki nas potraktowałeś niż szczerej niechęci. Po czwarte pomysł stałej reprezentacji Polski [jako tworu] na scenie Warbanda uważam za trafny, rotacja osób, a nawet dowódców/dowódcy byłaby wskazana. Także popieram tą ideę. Po piąte i tu muszę zareagować z całą mocą, żadna osoba o nicku Vladimirek czy Roseman nigdy nie była w klanie REF, nigdy też nie składała podania, a taki właśnie system panuje u nas od początku. Więc stwierdzam, że coś kręcisz.
    Reasumując życzę powodzenia w przedsięwzięciu.

Acha, na niewypał z NC złozyło się wiele czynników, losowych także. Uważam, że godnie reprezentowali nasz kraj mimo nie rozegrania wszystkich meczów. Co jak co, ale rozwlekłość nie służy takim inicjatywom. Z tego co mi wiadomo, choć ekspertem nie jestem, mistrzostwa w innych grach jak FIFA czy StarCraft itp są rozgrywane w kilka dni a nie w kilka miesięcy.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 14, 2010, 12:05:20 »
    Proszę o zakończenie swoich prywatnych sporów w tym temacie, który dotyczy kompletnie czego innego. Każdy kolejny post nie na temat będzie nagradzany warnem.

Jak najbardziej popieram pomysł stałej reprezentacji, choć jest też kilka "ale", których na razie nie chcę wymieniać.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 14, 2010, 15:12:20 »
    Nie wiem co to za pomysł, skora nie funkcjonują żadne rozgrywki między krajami.. a nawet gdyby to inne kraje poza kilkoma wyjątkami nie były by w stanie w ogóle wystawić składu ( przykład Nation Cup i jego żałosna organizacja) , nie wiem też z kim miały by być toczone sparingi . Przychodzisz mając zero planu, i szumnie ogłaszać że reaktywujesz reprezentację Polski, trochę to słabe.. dopóki nie zobaczę konkretnego planu i zarysu jak to ma wyglądać nie uznam ten twór za godny uwagi. I wolałbym żeby sam Kapitan czy jak to nazwać został wybrany a nie że sam siebie wybrał. Do tego traktowanie ludzi z góry, i wyrażenie się ich o nich w taki sposób jest odrobinę niesmaczne.. jeśli ma być tutaj tworzona jakakolwiek reprezentacja powinna być za daleka od takich sporów. Podsumowując czekam na konkretny plan, jak to ma wyglądać i do czego to ma służyć. Oraz informację czy Kapitan będzie wybierany, czy będzie to tylko samozwańcza instytucja.

Nie przejmuj się Ive mam bardzo konkretny plan działania, nie mam zamiaru go tu na razie publikować ponieważ jeszcze nie zebrałem odpowiednie ilości osób. Pogadamy za miesiąc. Jak ludzie i o ile jacyś ludzie się zgłoszą. Pod moim dowodzeniem jeszcze nikt nie narzekał.

Nie obraź się ale takie "Pitu, Pitu" do mnie nie przemawia, każdy może taki pomysł rzucić i nazbierać ludzi a potem.. to już tak różowo nie jest.
    « Ostatnia zmiana: Października 14, 2010, 15:19:30 wysłana przez ^IvE »

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 14, 2010, 15:17:29 »
    Nie przejmuj się Ive mam bardzo konkretny plan działania, nie mam zamiaru go tu na razie publikować ponieważ jeszcze nie zebrałem odpowiednie ilości osób. Pogadamy za miesiąc. Jak ludzie i o ile jacyś ludzie się zgłoszą. Pod moim dowodzeniem jeszcze nikt nie narzekał.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 16, 2010, 11:40:34 »
    Wysłałem Ci PW. ;)

Pozdrowienia od Tajulka

Offline The_master

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 16, 2010, 13:10:32 »
    ZGŁASZAM się do reprezentacji jak chcecie to możecie sprawdzić moje umiejętności.
    jestem mistrzem w mount&Blade Werbend

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 16, 2010, 13:25:43 »
    Szczerz przyznam, że nie wiem dlaczego wybrałeś taką drogę zgłoszeń do tej reprezentacji, istnienia samego tworu nie chcę negować to w końcu i tak zabawa. Jednak jako, że w zasadzie wybrałeś się selekcjonerem, dowódcą i trenerem tej reprezentacji (do czego jak najbardziej się nadajesz), więc sugeruję abyś sam dobierał sobie współpracowników wyłapując ich na serwerach, takie zgłoszenie w mojej opinii większego sensu nie mają, zawsze zgłosi się kilku "ninja" xd... no chyba, że Tobie ta forma nie przeszkadza.
    « Ostatnia zmiana: Października 16, 2010, 13:31:32 wysłana przez Dalhi »

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 20, 2010, 15:42:08 »
    ZGŁASZAM się do reprezentacji jak chcecie to możecie sprawdzić moje umiejętności.

Master, Blackitt pisał, że zgłoszenia przyjmuje na PW. ;)

Pozdrowienia od Tajulka