Po pierwsze nie ma się o co kłócić. Po drugie jak coś z tego wyjdzie to życzę powodzenia. Po trzecie Blackitt sam wiesz jak się zachowywałeś, myślę że do tej pory połowa mojego klanu w tym ja [sam aktualnie w stanie spoczynku jestem] nie wie dlaczego odszedłeś. Nie raczyłeś się z nami nawet pożegnać ani wyjaśnić motywów swojej decyzji. Uważałem Ciebie za dobrego gracza.....chyba nadal uważam, ale po faktach, które miały miejsce nie uważam żebyś był osobą na wysokim poziomie kulturalnym, przykład niepożegnania się jest jednym z potwierdzeń mojej tezy, o innych nie będę wspominał, zainteresowani wiedzą co mam na myśli. Nie piszę tego aby Ciebie w jakiś sposób zdyskredytować, sam wiesz jak się zachowujesz i bierzesz za to odpowiedzialność. Nie dziw się więc reakcjami jakie tu czytasz. Myślę, że bardziej wynikają one z żalu tych osób do twojej persony, do sposobu w jaki nas potraktowałeś niż szczerej niechęci. Po czwarte pomysł stałej reprezentacji Polski [jako tworu] na scenie Warbanda uważam za trafny, rotacja osób, a nawet dowódców/dowódcy byłaby wskazana. Także popieram tą ideę. Po piąte i tu muszę zareagować z całą mocą, żadna osoba o nicku Vladimirek czy Roseman nigdy nie była w klanie REF, nigdy też nie składała podania, a taki właśnie system panuje u nas od początku. Więc stwierdzam, że coś kręcisz.
Reasumując życzę powodzenia w przedsięwzięciu.
Acha, na niewypał z NC złozyło się wiele czynników, losowych także. Uważam, że godnie reprezentowali nasz kraj mimo nie rozegrania wszystkich meczów. Co jak co, ale rozwlekłość nie służy takim inicjatywom. Z tego co mi wiadomo, choć ekspertem nie jestem, mistrzostwa w innych grach jak FIFA czy StarCraft itp są rozgrywane w kilka dni a nie w kilka miesięcy.