Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer "wynajmę za darmo"  (Przeczytany 1259 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline inco

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Serwer "wynajmę za darmo"
    « dnia: Października 13, 2010, 19:43:00 »
    Hej,

Jestem w tej chwili głównym i jednym administratorem serwera który wcześniej należał do klanu JZ,
    Serwer jest opłacony przeze mnie do końca miesiąca i teoretycznie stoi pusty (bez klanowy)

Jeżeli jest zainteresowanie jakiegoś klanu by pożyczyć serwer na czas jakiegoś treningu, sparingu czy innego spotkania to ja nie widzę problemu i mogę po ustaleniu szczegółów na PW serwer udostępnić (Wszystko oczywiście za free). Nie siedzę 24h/doba przy kompie więc ew takie sprawy lepiej załatwiać dzień lub dwa dni wcześniej niż na ostatnią chwilę.

Serwer się nazywa "1st_private_inco_server" i jest 46 slotowy

Pozdrawiam
    Inco

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Serwer "wynajmę za darmo"
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 14, 2010, 01:17:55 »
    Nie wiem czy już do ciebie pisałem, mam dzisiaj dużo pisania. Chętnie wypożyczę serwer na jakiś czas z możliwością przedłużenia jeśli się da, zobaczę jakie są pingi itp. Chciałbym jeszcze się zgadać.