Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola  (Przeczytany 163701 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shakyor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola
    « Odpowiedź #165 dnia: Grudnia 17, 2010, 15:56:23 »
    Ludzie nie dyskutujcie , tylko powiedźcie czy gra jest dobra i czy jest wciągająca... Bo już mi się nie chce czytać waszych wywodów...

Offline Wallace

• Użytkownik
    • Wallace (KozaK)
    « Odpowiedź #166 dnia: Grudnia 17, 2010, 16:51:16 »
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Zamieściłem screeny. Za niedługo wrzucę gamepleya :)
    Freeedom!!!

Offline Tadeusz_Kosciuszko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #167 dnia: Grudnia 17, 2010, 16:57:20 »
    Gameplay Ogniem I Mieczem Dzikie Pola

http://www.youtube.com/watch?v=NnkutuQVtXo

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #168 dnia: Grudnia 17, 2010, 17:08:09 »
    No wreszcie zobaczę jak ta gra wygląda,dzieki.
    PS. Liczę na więcej
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #169 dnia: Grudnia 17, 2010, 17:11:46 »
    Dobrze, że nikt screenów z okna ekwipunku albo handlu nie zamieszcza... Są wręcz tragiczne...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #170 dnia: Grudnia 17, 2010, 17:46:28 »
    Dobrze, że nikt screenów z okna ekwipunku albo handlu nie zamieszcza... Są wręcz tragiczne...
    Haha, ludzie, wam się chyba nieźle nudzi. :D Przecież one są prawie takie same (jaśniejsze tło) jak w WB i podstawce, a to jest kwestia gustu jeśli chodzi o kolory - ciężko takie coś nazwać wadą, minusem czy błędem gry. Naprawdę chciałbym mieć tylko takie problemy z grami, że mi okienko nie pasuje. :]

Co do błędów to jedyny poważniejszy jest taki, że czasem w singlu jak się wchodzi do jakiejś lokacji typu karczma to potrafi gra wywalić, ale najczęściej jest to związane np. z nową wiadomością na GG, Steam czy TeamSpeaka, alertem systemu i tak dalej. Często zapisywać grę i nic się nie straci przez to. Słabsza optymalizacja niestety. Aha, no i drugi błąd co prawda nieszkodliwy lecz czasem denerwujący - w multi często żeby "użyć" drzwi, drabinki lub kołowrotka do bramy trzeba kombinować z kamerą żeby "użyj" się pojawiło, podobnie z podnoszeniem broni. Pewnie to poprawią w jakimś patchu.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2010, 17:52:50 wysłana przez MikiBar »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #171 dnia: Grudnia 17, 2010, 19:06:27 »
    Mnie zastanawia jeszcze po kie licho robili tak duże sceny miast? Wchodzę do Smoleńska, ładuje się wieki, ale nic, pierwszy widok na mury, długie jak nie wiem co. Od razu iskierka radości, w końcu jakaś modyfikacja M&B z porządnymi scenami, przechodzę przez bramę... a tam pustki... Parę budynków na krzyż. Zupełnie bez sensu.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Kamiloss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Grudnia 17, 2010, 19:59:39 »
    Jest już więcej ludzi w multi ?

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Grudnia 17, 2010, 20:01:38 »
    Jest już więcej ludzi w multi ?
    Liczba raczej rośnie niż maleje, ale pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Wszystkie serwery powinny być pełne, a narazie w jednym momencie sporo ludzi jest tylko na 2. ;) Jeśli wszyscy co się wahają nad kupnem, z powodu "bugów" czy małej ilości graczy by kupili, to problemu by nie było...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2010, 20:05:35 wysłana przez MikiBar »

Offline Shakyor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Grudnia 17, 2010, 20:06:27 »
    Szkoda że nie ma dema do Dzikich Pól (np masz wykonać ze 2 questy i dowidzenia, THE END), a tak to nie wiem kupić czy nie kupić ;P

Offline Koniecpolski

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Grudnia 17, 2010, 21:16:16 »
    Właśnie. O grze dowiedziałem się przypadkiem trafiając na nią w komputroniku w dziale rpg. Dopiero tydzień przed premierą znalazłem ją. W empiku była na najniższej półce , znalazłem ją tylko dlatego , że ją chciałem kupić, nie , że przychodze do sklepu i szukam prezentu , bo tak nigdy bym jej nie znalazł.
    Pozatym narzekacie strasznie na bugi , których nie ma i się dziwicie , iż nie ma graczy na multi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #176 dnia: Grudnia 17, 2010, 23:15:30 »
    Nadchodzi czas gdy polscy gracze staną do największego bojowego zrywu w historii naszego kraju. W obliczu zagrożenia honoru Rzeczpospolitej porzucą podziały i zjednoczeni ruszą do walki ze wspólnym wrogiem na Dzikich Polach. Liczymy na nich i wiemy, że nie zawiodą. Zbliża się wielka Bitwa Narodów w czasie której liczyć się będzie każda szabla.

Zanim jednak dojdzie do starcia musimy wybrać najznakomitszych obrońców narodu. Dlatego przy okazji premiery gry "Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola" razem z serwisami cdaction.pl, gram.pl i gry-online.pl przygotowaliśmy dla graczy możliwość walki o zaszczytny tytuł "Pierwszej Szabli Rzeczpospolitej".

Wszyscy, którzy chcą podjąć wyzwanie mogą dołączyć do jednej z 3 polskich chorągwi przygotowujących się do obrony ojczyzny w wielkiej Bitwie Narodów. Wejdźcie na www.bitwanarodow.pl i wybierzcie do której chorągwi chcecie dołączyć.

Już wkrótce szczegółowe informacje na temat rekrutacji i czekających wyzwań. Śledźcie uważnie wątki na cdaction.pl, gram.pl i gry-online.pl i przygotujcie się do wielkiej Bitwy Narodów!

http://www.cdprojekt.pl/news/5511/Bitwa_Narodow_-_pierwsze_informacje

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Grudnia 17, 2010, 23:17:02 »
    Strona z "wybieraniem chorągwi" nie działa. :d Poza tym, jestem ciekaw czy będzie komunikacja głosowa na tym evencie. Tak czy siak, ja się na to piszę!

EDIT:
    Ja się zgłosiłem na forum CD-A.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 17, 2010, 23:52:51 wysłana przez MikiBar »

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Grudnia 17, 2010, 23:44:57 »
    Tam jak się spojrzy to widać trzy linki dwa z nich przekierowują do tematów na forach. Mam pytanie do jakiś bardziej zorientowanych osób czy zgłaszać się można jedynie w tych tematach na tamtych forach, czy później na stronce pojawią się jakieś zapisy. Napisali że do 23 grudnia przyjmują zgłoszenia więc trzeba się streszczać! Po za tym oferowane są nagrody dla 10 najlepszych graczy w postaci koszulek, trzech dowolnych gier i możliwość wzięcia udziału w epickiej bitwie (ciekawe co to za bitwa).

Pozdrawiam
    Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Grudnia 18, 2010, 00:10:04 »
    Mości panowie strona bitwanarodow.pl już działa!