Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Import/eksport postaci  (Przeczytany 2757 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shogun7

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Import/eksport postaci
    « dnia: Października 11, 2010, 20:55:05 »
    Czy możliwe jest zaimportowanie postaci z Native do OiM?
    Gdzieś przeczytałem, że trzeba utworzyć postać o tej samej nazwie i zaimportować, ale niestety w moim przypadku to nie działa...

EDIT:
    Informacja jaka pojawia się przy próbie importu brzmi mniej więcej: "Nie można odnaleźć zaimportowanego pliku". Trochę nieskładnie i powinno być "wyeksportowanego" ale fakt faktem, że niestety nie działa..

Czy wpływ na to może mieć to, że OiM mam zainstalowane gdzie indziej niż Native? Bo może trzeba by było przerzucić ten plik postaci z Native do OiM? Jeśli tak wie ktoś gdzie ten plik znaleźć?

EDIT 2:
    Tropem podjętym z poprzedniej edycji postu poradziłem sobie z problemem (znalazłszy te pliki w folderze "CharExport"). Skasowałbym ten temat, ale że nie mogę to może zrobi to ktoś z modów.. Lub zostawi bo może się to komuś przyda.

Dzięki wszystkim i pozdrawiam! ;)
    « Ostatnia zmiana: Października 11, 2010, 21:28:45 wysłana przez shogun7 »