Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gra wywalająca na pulpit  (Przeczytany 1170 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kokoju

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Gra wywalająca na pulpit
    « dnia: Października 08, 2010, 22:16:58 »
    Witam,
    Otóż, mam problem z Mount&Blade. Od jakichś trzech miesięcy mam ten problem, iż gra czasami wywala na pulpit gdy:
    -Po wygraniu walki z dowódcą zaznaczam opcję, by wziąć go do niewoli.
    -Biorę jeńców z wojny.
    -Wynajmuje uwolnionych z niewoli ludzi.
    -Wypuszczam jeńców bądź odsyłam ludzi z mojego oddziału.
    -Biorę/daję do garnizonu żołnierzy.
    Błąd nie pojawia się zawsze, ale raz na jakiś czas. Na ogół pojawia mi się gdzieś tak gdy moja postać ma poziom 15 wzwyż, im ma wyższy poziom a także więcej dni poświęciłem na grę, tym częściej mi się to pojawia. Czasami mnie to denerwuje, gdy udaje mi się np. pięćdziesięcioma żołnierzami pokonać setkę wojsk wroga mającego także wielu jeńców do uwolnienia, biorę po kolei jeńców, uwalniam niewolników wroga, a tu po kliknięciu na opcję "najmij" wyskakuje mi informacja, że OiM ma błąd i aplikacja zostaje wyłączona.

Offline Moczymord

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Gra wywalająca na pulpit
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 09, 2010, 09:05:19 »
    Mi wywala na pulpit gdy coś robie z jeńcami.
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta. Tak w ogóle 450 pixeli to chyba nowy rekord

Offline Chudy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Gra wywalająca na pulpit
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 09, 2010, 21:43:57 »
    Reinstal i upatchuj od nowa, może coś być z patchami, miałem taki przypadek w Warbandzie.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)