Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zwiech gry  (Przeczytany 2234 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Zwiech gry
    « dnia: Października 07, 2010, 16:01:06 »
    Witam,dzisiaj przyszedł mi warband,ale jak zwykle ja nie moge sie niczym nacieszyć żadną  grą   gra kiey sie ładuje dochodzi do ładowania tekstur i tyle zatrzymuje się,ładowanie a po 2-3 minutach zaczyna lecieć muzyczka taka jak w menu i tutaj moje pytanie czy da sie coś zrobić bo juz mnie to kurwa zaczyna denerwować

P.S Sory za wulgaryzmy ale jak sie tu nie zdenerwować ???

Offline Chudy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Zwiech gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 07, 2010, 19:00:45 »
    Po pierwsze spokojnie, napisz o co dokładnie chodzi.
    Po drugie wklej screena żeby można było zobaczyć ten błąd.
    Pozatym masz zainstalowane wszystkie stery? Podaj specyfikacje komputera,
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 07, 2010, 19:05:27 »
    Odp. na 1 Pytane:Ale jak tu być spokojnym....zresztą to tylko gra ale ja wydałem na nią ponad 70 zł.....
    Odp na 2 Pytanie: A więc tak screna nie zrobie bo błędu nie ma postaram sie dokładniej wytłumaczyć a więc:
    Gdy włączam gre następuje ładowanie Jakiegoś pliku INI I TEKSTUR to normalne - wiem ale tu zaczyna się problem-Po prostu zaprzestaje się ładowania ten pasek.. (czerwony) zatrzymuje się a po 2-3 minutach słychać muzyke z menu m&b
    Odp na 3 pytanie :Procesor 2.1 ghz 1 gb ramu 128mb grafika

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 07, 2010, 20:09:56 »
    A model grafiki dokładnie znasz? Sterowniki do karty graficznej masz zainstalowane? A system jaki?
    Jakie masz ustawione opcje graficzne? Daj wszystko na minimum włącznie z ekranem i włącz.
    Jak to nie pomoże to reinstall gry. Wgraj nowszego patcha. Jak nic to nie da to jeszcze pomyśle.
    « Ostatnia zmiana: Października 07, 2010, 20:15:00 wysłana przez Chudy »
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 08, 2010, 10:27:10 »
    Sciagnalem nowego warbanda,wpisałem klucz i tamten chodzi tylko ten z płyty nie .....ale to nie koniec problemów wszędzie pisze np na rozpocznij nową gre
    STR_NOT_FOUND_START_NEW_GAME

P.S Już chodzi pobralem z oficialnej strony m&b,tylko że mam wszystko po angielsku ..... Podesłał by coś ktoś żeby było po Polsku ;)
    « Ostatnia zmiana: Października 08, 2010, 11:59:03 wysłana przez Krzychu11 »

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 08, 2010, 12:23:16 »
    Tutaj masz specjalny temat ze spolszczeniami do modów i do samej gry -> http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=1738.0

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 08, 2010, 12:26:59 »
    Gacku nie znalazłem tu spolszczenia do warbanda ....

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 08, 2010, 13:57:14 »
    http://download.taleworlds.com/mb_warband_upgrade_1100_to_1103_tw.exe
    Zobacz to. Jak nie to podeśle z mojej wersji gry spolszczenie.

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 08, 2010, 16:03:38 »
    Niestety nic mi nie spolszczyło....

Offline Chudy

• Użytkownik

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 08, 2010, 16:58:18 »
    Dzięki ci bardzo potem sciągne i zobacze czy działa
    A tak szczerze mówiąc ten warband zaczyna mnie denerwować kiedy wchodze na jakiś serwer prosi o klucz seryjny .... wpisuje dokładnie i pisze invald serial key ...

Dzięki chudy spolszczenie działa masz u mnie wielkiego :*
    « Ostatnia zmiana: Października 08, 2010, 19:10:03 wysłana przez Krzychu11 »

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Października 09, 2010, 18:48:59 »
    Nie ma za co ;]

Offline Teb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 27, 2010, 09:12:47 »
    Aby gra była po polsku wystarczy wejść w konfiguracje na początku jak się grę odpala, tam się ustawia język polski i masz grę spolszczoną. Jeżeli chodzi o zawieszanie się gry to ja też tak miałem ale udało mi się rozwiązać ten problem. Gdy gram muszę mieć wyłączone cienie. Jak chodzę po miastach to jeszcze się przeżyje ale jak walczę z tymi cieniami to mnie szlak trafia, gra wygląda jak pokaz slajdów. Gdy wyłączam cienie to wszystko git działa :D i nie zawiesza się. Tobie proponuje zrobić to samo.