Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z językiem.. potrzebna szybka pomoc  (Przeczytany 873 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BAKER

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z językiem.. potrzebna szybka pomoc
    « dnia: Października 02, 2010, 10:49:02 »
    Witam wszystkich, moja sprawa wygląda tak że kupiłem grę w na Ukrainie no i jak to wiadomo nie dostałem do końca tego co potrzebuję. Prośba z mojej strony jest taka żeby ktoś wsadził na jakikolwiek darmowy upload dwa foldery (language z głównego folderu z grą oraz language z folderu native). Zgóry dziękuję i pozdrawiam ;)

Offline BAKER

• Użytkownik
    Odp: Problem z językiem.. potrzebna szybka pomoc
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 03, 2010, 16:44:33 »
    Czy to na prawdę taki wileki problem wsadzić na upload 2 foldery? to zaledwie 5 minut Panowie.. Zależy mi na tym bardzo.

Offline Sandero

• Użytkownik
    • Awanturnik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 03, 2010, 18:44:06 »
    Nikt Ci tu takich plików nie udostępni, ponieważ forum nie chce się ocierać o prawa autorskie. A Ty pewnie dostaniesz ostrzeżenie, gdy tylko moderator tu zajrzy. :) Po drugie nie masz co żałować, Polska wersja językowa jest po prostu mierna w swojej treści - graj po angielsku i ćwicz język. A jeśli nie masz opcji angielskiej tylko sama ukraińska, cóż będziesz ostrożniejszy na przyszłość.
    « Ostatnia zmiana: Października 03, 2010, 18:47:37 wysłana przez Sandero »

Offline BAKER

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 04, 2010, 15:06:03 »
    Dzięki że chociaż wysyliłeś się by odpisać. Jeśli jednak ktoś zechce się zlitować proszę przesłać mi pw z plikami będę nieskończenie wdzięczny ;) . Tak się zastanawiam.. dostać ostrzeżenie za to że potrzebuje się pomocy? niee żałosne. Wierzę że tutejsza Administracja kieruje się rozsądkiem. Te pliki o które ja proszę są w pierwszym lepszym patchu. Ale co mi z takiego nie udolnego spolszczenia.. Cyrlica lepsza.. Dlatego też bardzo proszę ;)

Pozdrawiam