Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Szybki blok  (Przeczytany 1970 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline uigors

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Szybki blok
    « dnia: Września 30, 2010, 18:32:02 »
    Niektórzy gracze tak się szybko bronią ,że po prostu  nie da się ich trafić z kolei gdy ja próbuje się blokować rzadko mi się udaje.Może dalibyście mi jakieś wskazówki bo na multi mam małe szanse . Proszę  powiedzcie mi jak się skutecznie blokować bo blokowanie ręczne jest masakrycznie trudne .

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    Odp: Szybki blok
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 30, 2010, 18:48:12 »
    Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć : ) Zgarnij jakiegoś kumpla i idźcie potrenować na duelach. Ja się nauczyłem właśnie w ten sposób ;)

A co do tego, że nie da się ich trafić.. Rób zmyłki, coś, czego może się nie spodziewać ;)

Offline uigors

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 30, 2010, 18:54:10 »
    W tym problem że nie mam z kim ćwiczyć. Nikt z moich kumpli nie ma warbanda. Miały ktoś trochę czasu żeby mnie przećwiczyć ?

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 30, 2010, 18:56:20 »
    Ja się nauczyłem w 1. dzień wszedłem na serwer duelowy, trochę poginąłem ale nastepną mapę 9-2, 26-4, 15-3.
    Nie musi być to kumpel poprotsu graj z tą bronią!
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 30, 2010, 20:30:11 »
    Nie wierz temu gościowi wyżej, on kłamie ;p Żeby zdobyć jakąś wprawę w manual blocku musisz conajmniej kilka tygodni solidnie ćwiczyć na serwerach duelowych.

Offline uigors

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 30, 2010, 22:00:06 »
    Jak na razie lepiej mi idzie :]

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 30, 2010, 22:03:49 »
    Jak masz mikrofon, i ogarnąłbyś TSa, to mógłbyś wbić na nasz TS, po to jest otwarty, a ja mam dużo wolnego czasu od jakoś 17 do 19. Mógłbym z tobą potrenować. :)
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Libertine

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 30, 2010, 22:10:26 »
    Niektórzy gracze tak się szybko bronią ,że po prostu  nie da się ich trafić z kolei gdy ja próbuje się blokować rzadko mi się udaje.Może dalibyście mi jakieś wskazówki bo na multi mam małe szanse . Proszę  powiedzcie mi jak się skutecznie blokować bo blokowanie ręczne jest masakrycznie trudne .

Jeśli nie masz z kim ćwiczyć to nie rzucaj się od razu na serwer duelowy. Proponuję zacząć od podstaw czyli właśnie treningu bloku.

Wejdź w opcje, ustaw manualny blok, ustaw szybkość gry na szybką, następnie wchodzisz w samouczek i proponujesz sparing z mistrzem. Na początku najlepiej to robić na obrażeniach 1/4. Aby skutecznie w ten sposób trenować manuala, należy nie atakować "mistrza", a tylko blokować jego ciosy. Tydzień po pół godzinki i już będziesz miał pewny blok ;).

Pozdrawiam, Libertine

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 30, 2010, 23:07:39 »
    Nie wierz temu gościowi wyżej, on kłamie ;p Żeby zdobyć jakąś wprawę w manual blocku musisz conajmniej kilka tygodni solidnie ćwiczyć na serwerach duelowych.
    Przysięgam i klnę się na wszystko co mi drogie! ;p
    Poprostu się nastawiłem i już potem miałem statystyki jak powyżej moge Ci dać do nich linki, lecz fakt, że nie zweryfikujemy jak długo trenowałem nadal zostanie dla Ciebie kłamstwem ;p
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline uigors

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 03, 2010, 16:42:27 »
    Wszystko idzie gładko dzięki wam no i dzięki mnie :]ale jeszcze jak mówiliście upłynie dużo czasu zanim osiągnę coś