Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Żywność nie dodaje morali  (Przeczytany 889 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Masaru

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Żywność nie dodaje morali
    « dnia: Września 29, 2010, 14:34:55 »
    Witam,
    Mam taki problem. Żywność nie dodaje morali oddziałowi (zamiast chleb +2 do morali jest chleb + 0 do morali i tak z każdym rodzajem jedzenia). W raprorcie za brak żywności odejmuje mi -30 i żołnierze codziennie dezerterują. Mam wersję 1.13.
    Ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem?

EDYCJA:
    Znalazłem, że ktoś miał podobny problem i musiał zaczynać od początku. Średnio mi się widzi porzucenie ponad 1000 dni. Wie ktoś, co mogło spowodować problem?
    « Ostatnia zmiana: Września 29, 2010, 14:38:16 wysłana przez Masaru »

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Żywność nie dodaje morali
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 29, 2010, 14:52:14 »
    EDYCJA:
    Znalazłem, że ktoś miał podobny problem i musiał zaczynać od początku. Średnio mi się widzi porzucenie ponad 1000 dni. Wie ktoś, co mogło spowodować problem?
    Prawdopodobnie dodanie nowych przedmiotów, wymieszanie ich kolejności na liście - a co z tym idzie lekkie zmiany z skryptach.
    Jeśli chcesz być na bieżąco z patchami, to na Twoim miejscu nie rozpoczynałbym gry "na poważnie". Ponieważ po jakimś czasie pojawi się kolejny patch z poprawkami, który (by w grze ni było błędów) będzie wymagał gry na nowo.

Pozdrawiam!