Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rachu ciachu i po strachu!< krótko mówiąc jak założyć ultymatywny Serw!>  (Przeczytany 1285 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gryczanka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Chciał bym założyć serwer, ale w miarę profesjonalny dlatego prosze o pomoc przykładowo jakie mody do gry multiplayer ściągnąć by ulepsszyć grę (pamiętając o oktualizacjach stema) prosze najlepiej o linki różne porady są mile widziane. Proszę więc o zainteresowanych o podzieleniem się swoją wiedzą.
    Pozdrawiam!

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    Odp: Rachu ciachu i po strachu!< krótko mówiąc jak założyć ultymatywny Serw!>
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 29, 2010, 09:11:17 »
    Łejt, łejt, łejt... Jeżeli chcesz założyć serwer w okienku "Stwórz grę" to pomaż sobie, że wogóle będziesz mógł coś robić z serwerem. Lecz jednak chcesz założyć serwer u jakiegoś hostera to jak najbardziej życzę powodzenia! Modów do Warbanda jest kilka: WFaS, Full Invasion, Persistent Fantasy Mod... Jest tego dosyć dużo w magicznym dziale "Mody do Warband Multiplayer", niezauważalnym  zapewne przez to, iż 99% graczy/ludzi przeglądającyh forum nie ma rolki w myszcze 0.0

Offline Gryczanka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 29, 2010, 10:30:10 »
    Spooko! wiesz ja wiem jak się robi serw, al mi chodzi o to by mody, które ściągne były fajowe na tyle by serw stał się czymś wiem jakie to można ściągnąć mody lecz jaki jest naj odpowiedniejszy.
    Pozdrawiam!

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 03, 2010, 12:08:47 »
    Serwer nie stanie się czymś, dopóki będzie serwerem tymczasowym...

PS. Popracuj proszę nad ortografią, bo aż się twoje posty odechciewa czytać... ;>
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński