Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wiechy w warbandzie  (Przeczytany 998 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chudy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Wiechy w warbandzie
    « dnia: Września 22, 2010, 17:26:50 »
    Witam. Otóż mam problem. Mianowicie gra mi muli na wszystkich ustawieniach jakich dam (A FPS TYLE SAMO).
    Dam na minimum to mam 15 fps, dam na zalecanych przez M&B też 15 fps.
    Mój konfig:
    -Intel Pentium 4 2,4 Ghz
    - 1256 ram ddr
    -radeon x800 gt ddr 3
    Instalwoałem różne stery, foramtowałem kompa, czyściłem karte i zasilacz.
    Nie wiem co jest grane, każda gra się tnie włącznie z warbandem.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Wiechy w warbandzie
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 22, 2010, 17:43:03 »
    Ja  z CoDem 4 tak miałem, to była jedna konfinguracja pechowa nie przez połączenie tylko jedną opcje, przeszukał dokładnie, u mnie też to nie zależało od kompa bo mam coda6 i chodzi spx
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 22, 2010, 17:46:07 »
    Chodzi o to że mi gry mulą włacznie z warbandem. Jedyne co się nie tnie to CoD 4, DOOM 3 PES 2010 i Splinter Cell, oraz Call of Juarez (ale tylko na multi, pozatym bywały zawiszki sekundowe). Warband mi chodzi jak na starym radku 9000...
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline karols11

• Użytkownik
    • Z przyjemnością pomagam
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 22, 2010, 19:51:55 »
    Ja raz miałem problemy z COD'em 6, że mi się cieło i różne cuda odwalało. Winne były sterowniki do karty graficznej. Może masz stare sterowniki do karty graficznej? Dobrze sprawdzałeś (spróbuj zainstalować najnowsze)?

Pozdrawiam!
    "Sięgnij pochwy swej, i miecz dobądź z niej. Ugodź w serce wroga nim, niech pamięta kim tyś był. Niech przemilczy tysiąc lat, niech z popiołow wstanie znów, by zemsty zaznać słodki smak i pokonać wielki ból."

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 22, 2010, 20:22:43 »
    Po co mam instalować stery skoro już z 10 próbowałem??? Żadne nie dały efektów. Może jakies inne propozycje?