Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolszczenie  (Przeczytany 1353 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czepurny

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Spolszczenie
    « dnia: Września 21, 2010, 18:57:34 »
    Czy ma ktoś całkowite spolszczenie do Warbanda? Bo jak spotykam się z jakimś lordem to pisze po angielsku.
    I w mieście jak buduje swoją własność to też jest tylko po angielsku.

Offline Kormo

• Użytkownik
    • All the light makes the shadow...
    Odp: Spolszczenie
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 21, 2010, 21:31:40 »
    Może masz po prostu angielską wersję, złego patha, albo cuś... A może pirata, nie wiem, ale ja mam oryginał i chodzi gra bez zarzutów. Jeśli na pudełku nie ma napisane -> "PL NAPISY profesjonalna polska wersja językowa" to znaczy, że tylko instrukcję masz po polsku.

Pozdrawiam!
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.

Offline karols11

• Użytkownik
    • Z przyjemnością pomagam
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 21, 2010, 22:52:57 »
    Dokładnie, możliwe że masz piracką wersje gry, a na niej "spolszczenie" nie jest do końca spolszczone. Napisz coś więcej, a może coś się zaradzi.

Pozdrawiam.
    "Sięgnij pochwy swej, i miecz dobądź z niej. Ugodź w serce wroga nim, niech pamięta kim tyś był. Niech przemilczy tysiąc lat, niech z popiołow wstanie znów, by zemsty zaznać słodki smak i pokonać wielki ból."

Offline Czepurny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 22, 2010, 11:09:49 »
    Sciągłem gre z strony Tale Worlds i wgrałem ciach.

A ja Ci wgrywam 2 ostrzeżenia na koncie i lepiej, żeby nikt więcej nie poruszał tutaj tego tematu. O udzielaniu pomocy w piraceniu nawet nie wspominam, bo to już ban z automatu będzie...
    « Ostatnia zmiana: Września 22, 2010, 12:07:38 wysłana przez proud »