Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Spolszczenie (1.131)  (Przeczytany 2151 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karols11

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Z przyjemnością pomagam
    Spolszczenie (1.131)
    « dnia: Września 20, 2010, 16:05:04 »
    Ja mam takie pytanie, czy istnieje dobre, sprawdzone spolszczenie (bez bugów) do M&B Warband do wersji 1.131. ?

Pozdrawiam!
    "Sięgnij pochwy swej, i miecz dobądź z niej. Ugodź w serce wroga nim, niech pamięta kim tyś był. Niech przemilczy tysiąc lat, niech z popiołow wstanie znów, by zemsty zaznać słodki smak i pokonać wielki ból."

Offline Reger26

• Użytkownik
    Odp: Spolszczenie (1.131)
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 21, 2010, 15:31:45 »
    Przecież Warband jest spolszczony. Chyba wiesz co to znaczy steppe charger? Albo mill? Bez przesady.

Offline karols11

• Użytkownik
    • Z przyjemnością pomagam
    Odp: Spolszczenie (1.131)
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 21, 2010, 15:48:48 »
    Chodzi mi o to że w Warbandzie występują blędy, bugi typu:
    - Brak tekstu (nic nie widać)
    - Część po Angielsku (da się przeżyć)
    - Jedzenie nie dodaje morali żołnierzom (To najbardziej denerwuje)

Gdyby nie to że jedzenie nie dodaje morali żołnierzom to było by jeszcze, Okej.

Więc, ponownie proszę, jakby ktoś miał Spolszczenie (1.131.) to proszę o kontakt.

Edit.: Przeinstalowałem grę i wszystko działa, z góry przepraszam za kłopoty. Wątek do zamknięcia.
    « Ostatnia zmiana: Września 21, 2010, 17:12:55 wysłana przez karols11 »
    "Sięgnij pochwy swej, i miecz dobądź z niej. Ugodź w serce wroga nim, niech pamięta kim tyś był. Niech przemilczy tysiąc lat, niech z popiołow wstanie znów, by zemsty zaznać słodki smak i pokonać wielki ból."