Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: TweakMB  (Przeczytany 3765 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Matizov

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    TweakMB
    « dnia: Września 19, 2010, 22:02:22 »
    Proszę o pilną pomoc, mianowicie nie czaję tej strony xD ( najbardziej interesuje mnie opcja "Make peace....." ) W jakim momencie gry/kiedy/jak/ wpływa zmiana tych opcji ?

*Wyjaśnione, proszę o skasowanie tematu

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: TweakMB
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 19, 2010, 22:42:59 »
    OK. Ta opcja działą tylko wtedy, gdy jesteś "na swoim", samowładny lord bez pana. Zabrałeś no Nordom Tihr i cos tam jeszcze i:
    a) oni wyślą CI propozycję pokoju (mi raz sie zdarzyło, ale jak sie zgodzisz - a moze jeśli w ogóle zechcą pertraktować? Nie wiem.)
    b) wysłasz np Matheld - załóżmy, że masz ją w druzynie - poprzez ministra - żonę lub innego NPC'a, np Rolfa do Haralusa z propozycją pokoju, zaś Nordowie sie zgadzają.
    W obu przypadkach (podpisanei traktatu pokojowego) zyskujesz 3 punkty RtR-u.

Offline gregor4554

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 01, 2010, 15:24:04 »
    Ja bym prośił o link pisać na pw (do tego programu) :D

Edit:Czy istnieje jakieś spolszczenie do tego programu ?
    « Ostatnia zmiana: Października 01, 2010, 15:28:35 wysłana przez gregor4554 »

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 01, 2010, 16:02:53 »
    Spolszczenia chyba nie ma, a link, to proszę: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,101731.0.html