Dziękuje wszystkim za grę w mixie ;) Dzisiejszy wynik 8:2. Spróbowaliśmy dzisiaj również zagrać na siege.. niestety spotkało się to z oporem większej ilości graczy. Myślałem że nie będzie problemów w końcu to zabawa a już od dawna wielu graczy chciało zagrać ten tryb, no ale trudno pomyliłem się i następnym razem wszyscy zostaną dokładnie poinformowani o zmianach trybów. Wspomniałem o tym przed mixami że możemy zagrać siege jak będzie dużo osób ale widocznie taka wzmianka nie wystarczyła, cóż.. moja wina. Aby temu zapobiec jest teraz ankieta i wspólnie wybierzemy tryb na którym będziemy grać za tydzień. Mam nadzieję że mimo tych problemów wszystkim grało się przyjemnie.. a te problemy organizacyjnie rozwiążemy.. na kolejnym MIXIE na którego zapraszam ;)
W przyszłym tygodniu wracamy do normalnego TSa ,problemy techniczne już rozwiązane.
Ps. Dowódcy zgłaszać się !!!
@Szymczak
Zastanowimy się nad tym, na razie TS3 jest najpopularniejszy i najwygodniej się z niego korzysta przy organizowaniu większych spotkań.. ale w przyszłości kto wie.