Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Taktyka podbicia ostatniego miasta wroga, gdy siedzą w nim wszyscy lordowie?  (Przeczytany 3717 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BLyy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Mam problem. Gram Nordami i podbijami Veagirów. Zostało im ostatnie miasto, stolica. I co gorsza, prawie wszyscy lordowie siedzą w tym mieście ze swoimi armiami. To nie mam jak podbić tego miasta. Co mam zrobić? Gdy ich próbuje kusić by wyszli z miasta to stracą wielu ludzi, ale za chwilę znowu odzyskują siły i znowu tam siedzą. Parę razy nawet podeszli pod mury miast Nordów i po każdym takim oblężeniu tracili około 400 ludzi, a miasto zostało przez nas obronione. Mimo po takich stratach dość szybko odzyskali siły. I znowu od początku się zaczyna.

Macie jakieś rady jak zdobyć te ostatnie miasto w którym wszyscy siedzą? Jakieś taktyki? Czy czeka mnie walka w nieskończoność?

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    Odp: Taktyka podbicia ostatniego miasta wroga, gdy siedzą w nim wszyscy lordowie?
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 14, 2010, 15:57:44 »
    Po prostu zostań marszałkiem i zrób kampanie na te miasto :)
    (click to show/hide)

Offline Kormo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • All the light makes the shadow...
    Odp: Taktyka podbicia ostatniego miasta wroga, gdy siedzą w nim wszyscy lordowie?
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 14, 2010, 18:23:46 »
    Nie! Czeka ten temat zamknięcie na nieskończoność. Ludzie! Temat dokładnie o tym samym co w tym -> http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5656.0 z tą jedyną różnicą, że tu ktoś jest wasalem Nordów. Już tego nie rozumiem tego, że można założyć jakiś temat bez szukania innych o tym samym zagadnieniu, ale zrobienie tematu, gdy inny rzuca się w oczy jak halogenówka to już przerasta wszelkie pojęcie! No opanujcie się!

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Września 14, 2010, 18:30:21 wysłana przez Kormo »
    Cytat rodem z tawerny:
    Nordycki huskarl - Najlepsza jednostka w swojej kategorii. Macie szczęście, że nordyccy dowódcy mają najwyżej paru w swoich kompaniach. Niezwykle groźni, świetnie się spisują przy szturmach na mury. Takie małe „chodzące” czołgi.