Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Sklep w MP.  (Przeczytany 1279 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buszmen22

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Sklep w MP.
    « dnia: Września 10, 2010, 15:30:28 »
    Siema, od niedawna dręczy mnie jedno, gdy wbijam na serwer TDM 22ND (może ma to jakieś znaczenie), kupuje jakąs broń na którą mnie stać, dajmy na to najlepszą, i do boju! Lecz gdy nie za bardzo mi idzię, i prawdopodobnie gdy tracę kasę, automatycznie ustawia mi słabszą broń, niż tą którą miałem obecnie. Kompletnie tego nie rozumiem, chyba zakupiłem już tą broń? Wydałem pieniądze i nie powinno mi jej odbierać, prawda?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Sklep w MP.
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 10, 2010, 15:46:18 »
    Niestety to tak nie działa. Broni nie kupuje się na stałe. Ile masz pokrycia w portfelu (mieszku? :D) tyle broni i armora. I ciesz się, bo w ten sposób gostek grający od pierwszej rundy miałby wszystko na full, a ty nie mógłbyś go tego pozbawić, bo jak?? ;) Tutaj nie wystarczy wspiąć się na wyżyny skilla-trzeba się tam jeszcze utrzymać :)

PS. Poczytaj sobie o cRPG modzie w dziale Mody do Warband.

Pozdro i powodzenia!
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline drago36

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 04, 2010, 14:43:45 »
    No właśnie z tą kasą to głupio zrobili.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 04, 2010, 16:24:46 »
    Drago 36 wcale że nie. Przed wyjściem Warbanda zagrywałem się w multiplayer gry Dark messiah of might and magic. Za zabijanie wrogów przejmowanie punktów itp otrzymywało się tam doświadczenie które można było wymienić na nowe zaklęcia, większą silę ataku lub lepszą zbroje. Wszystko było dobrze o ile grałeś od początku rundy lecz nowy gracz przychodzący w środku gry (która trwa długo) nie miał nic do gadania. Tak samo sprawa wyglądała z ludźmi którzy grali od początku, pod koniec rundy wszyscy byli istnymi czołgami.